''Pobijedit ćemo, vjerujte!''

Kapetanica iz ''Zvjezdanih staza'' javila se jer ima važnu poruku: ''Smatrajte ovo kao zapovijed!''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Mulgrew, koja je utjelovila kapetnicu Kathryn Janeway u seriji "Zvjezdane staze: Voyager", cijepila se protiv koronavirusa pa se fotografirala kako bi potaknula i druge da to učine.

Glumica Kate Mulgrew (65), koja se proslavila u seriji "Zvjezdane staze: Voyager", pohvalila se da se cijepila protiv COVID-19. 

Pogledaj i ovo showbuzz bila u finalu zbog kontroverzi Prije 15 godina Sevka je na Eurosongu pjevala ''Moju štiklu'', podrška u Grčkoj tada joj je bio bivši zaručnik, pogledajte fotke!

"Dobila sam svoje cjepivo protiv COVID-a taj čas u ponedjeljak ujutro! Smatrajte ovo zapovijedi od svog kapetana, nastavite nositi masku i registrirajte se da primite svoje cjepivo što prije. Ovdje u Americi  provjerite internetsku stranicu za državu u kojoj boravite i za koji se termin možete predbilježiti", istaknula je Kate, koja je poznata po liku kapetanice Kathryn Janeway. 

"Pobijedit ćemo ovo, ali samo ako radimo zajedno. Pazite na sebe, moji prijatelji, i vjerujte u znanost", dodala je Mulgrew, koja se cijepila u New Yorku. 

Dio obožavatelja kritizirao je glumičin potez i cjepivo, dok su ostali komentirali kako su se zabilježili za cijepljenje. 

Kate je ranije podsjetila da serija "Zvjezdane staze: Voyager" slavi 26. godišnjicu, no zabunila se i rekla da je riječ od 25 godina. Naime, prva epizoda je emitirana 16. siječnja 1995., a posljednja je snimljena 2001. godine. 

Mulgrew nije jedina koja je pozvala obožavatelje da se cijepe. To je početkom ovog tjedna učinio i glumac Samuel L. Jackson. 

Inače, javnost je prvi put zamijetila Kate u sapunici "Ryan's Hope", u kojoj je tumačila Mary Ryan. Posljednjih godina Mulgrew je privukla pozornost utjelovivši Ruskinju Galinu "Red" Reznikov u popularnoj seriji "Narančasta je nova crna", koja se emitirala od 2013. do 2019. 

Kate je glumila i u seriji "Gospodin Mercedes", koja je nastala prema istoimenoj knjizi najuspješnijeg pisca horor-romana Stephena Kinga. Usto je posudila svoj glas u animiranoj seriji "Vlak beskonačnosti", koja je dobila dobre kritike gledatelja, a trenutačno je u produkciji i animirana serija "Star Trek: Prodigy", u kojoj daje glas liku kapetanice Kathryn Janeway. 

Glumica iza sebe ima dva braka, s redateljem Robertom H. Eganom i političarem Timom Haganom. Mulgrew je s Eganom dobila dva sina. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene