Nije skidala osmijeh s lica

Zlatko Hasanbegović snimljen sa samozatajnom suprugom, o njoj se jako malo toga zna i ne viđamo ju često

Zlatko Hasanbegović Zlatko Hasanbegović Marko Lukunic/Pixsell 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko i Lamija Hasanbegović - 1 Zlatko i Lamija Hasanbegović - 2 Zlatko i Lamija Hasanbegović - 3 Zlatko Hasanbegović Zlatko i Lamija Hasanbegović Zlatko i Lamija Hasanbegović Zlatko i Lamija Hasanbegović Zlatko i Lamija Hasanbegović Zlatko i Lamija Hasanbegović - 7 Zlatko i Lamija Hasanbegović +6 Zlatko i Lamija Hasanbegović - 5 Galerija

Zlatko i Lamija Hasanbegović snimljeni su u zajedničkoj šetnji u centru Zagreba.

Saborski zastupnik Zlatko Hasanbegović snimljen je uoči Uskrsa u opuštenoj šetnji zagrebačkim ulicama sa svojom suprugom Lamijom, s kojom se u javnosti ne pojavljuje često.

Pogledaj i ovo showbuzz Okupila se hrvatska društvena krema: Hasanbegović gledao Frljićevu predstavu, Ornela Vištica pozirala s Bernardićem

Supružnici su prošetali u ležernim, ali trendi izdanjima, Lamija u sivoj haljini i crnoj jakni koje je začinila zanimljivim dodacima, dok je Zlatko odabrao zelenu sportsku jaknu, sive hlače i bijele tenisice.

O samozatajnoj Lamiji nije poznato puno podataka, osim da je u braku sa Zlatkom dobila dvojicu sinova, Omera i Nedima, te da je prijateljica bivše miss Hrvatske Lejle Filipović o čemu je jednom progovorio i Lejlin suprug Tarik Filipović.

"Suprugu ministra Hasanbegovića poznajem još od studentskih dana i dobra je prijateljica moje supruge. Nekoliko puta bio sam s ministrom Hasanbegovićem, ali ne mogu reći da se družimo', izjavio je Tarik prije nekoliko godina za tportal.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 3 +25 Jelena Rozga - 2 Celebrity Jelena Karleuša izazvala pomutnju na Rozginu koncertu, dekolte je prekrila s tankim trakicama, čak je i detalj na licu ostao u sjeni

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac Navojec - 1 Larisa Lipovac Navojec - 2 Larisa Lipovac Navojec - 3 Larisa Lipovac Navojec - 1 +25 Larisa Lipovac Navojec - 2 Celebrity Larisa Lipovac Navojec zablistala u haljini s izrezom s prednje strane, jednu stvar je tako posebno naglasila!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene