objavio video!

Mentor iz našeg hit-showa na originalan način objavio lijepe vijesti, a morate vidjeti reakcije njegove bake i Dina Rađe!

Marko Mrkić i Antea Franjić Marko Mrkić i Antea Franjić Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Mrkić Marko Mrkić Marko Mrkić Marko Mrkić i Antea Franjić Marko Mrkić i djevojka - 1 Marko Mrkić i djevojka - 3 Marko Mrkić Marko Mrkić i djevojka - 1 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić Marko Mrkić +14 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 2 Galerija

Marko Mrkić zaručio se dugogodišnjom djevojkom Anteom Franjić, a vijest su prvo priopćili njegovoj baki.

Plesač i mentor iz showa "Ples sa zvijezdama" Marko Mrkić na društvenim mrežama podijelio je lijepe vijesti.

Marko je zaprosio svoju dugogodišnju djevojku Anteu Franjić, a vijest o zarukama prvo su priopćili njegovoj baki.

"Nitko nije bio spreman kao baka kvaka za ovo. Sretna vam nova godina, nama je krenula prekrasno!" napisao je Marko uz video u kojem baki govori novosti.

"Došli smo ti reći da smo se mi zaručili jučer", kazao je baki.

"Ma ajde! Baš mi je drago da ste se zaručili" uzbuđeno je reagirala baka, pa je rekla i da im je pripremila i poklone.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Mrkić (@marko.mrkic)

Baka je imala ekskluzivu i zadržala je vijest za sebe, a Marko je u pričama na Instagramu pokazao i kako su reagirale njegova i Anteina mama te je objavio i urnebesnu poruku Dina Rađe, koju možete pogledati u galeriji.

Marko i Dino sprijateljili su se kad je on bio mentor Viktoriji Rađi u "Plesu sa zvijezdama", a u showu im je pobjeda izmakla za dlaku i zauzeli su drugo mjesto.

U zadnjoj sezoni partnerica mu je bila Maja Drobnjaković, a show su napustili pred finale.

Marko nam je ranije jednom prilikom otkrio neke planove za vjenčanje.

"Za prvi ples još uvijek ne znam hoće li biti napucan, kompleksan i pomalo pretenciozan kakav se očekuje s obzirom da plešemo oboje ili neka smirenija, intimnija varijanta. Pjesmu već imamo, tako da je prvi korak tu. Svadbena zvona i moje žuljanje koljena još nisu u vidu, pa ćemo o prvom plesu i svemu ostalom nakon što Antea pristane, držite fige", poručio je tada, a čini se da mu fige više ne trebaju.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović - 4 Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović - 2 +25 Marija Šerifović - 4 Celebrity Marija Šerifović zbog incidenta prekinula koncert, evo što ju je izbacilo iz takta: "Nađite je i je*ite joj vi mater poslije, ok?"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Sandre Perković i Edisa Elkasevića - 4 Vjenčanje Sandre Perković i Edisa Elkasevića - 1 Vjenčanje Sandre Perković i Edisa Elkasevića - 5 Vjenčanje Sandre Perković i Edisa Elkasevića - 6 +26 Vjenčanje Sandre Perković i Edisa Elkasevića - 3 Celebrity Isplivale neviđene fotke s vjenčanja Sandre Perković, raskošni detalji bili su posvuda, a mladenci su za ulazak odabrali dobro poznati hit!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene