čestitke!

Tenisač Mate Pavić kleknuo pred dugogodišnju djevojku, ona se odmah pohvalila i prstenom!

Mate Pavić i Katarina Jurkin Mate Pavić i Katarina Jurkin Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Pavić i Katarina Jurkin Mate Pavić i Katarina Jurkin Mate Pavić i Katarina Jurkin Mate Pavić i Katarina Jurkin Mate Pavić i Katarina Jurkin Mate Pavić i Katarina Jurkin Mate Pavić i Katarina Jurkin - 4 Mate Pavić Mate Pavić i Katarina Jurkin - 2 Mate Pavić (Foto: Instagram) +1 Mate Pavić (Foto: Instagram) Galerija

Mate Pavić zaprosio je dugogodišnju djevojku Katarinu Jurkin u Madridu, a ona se pohvalila zaručničkim prstenom.

Naš uspješni tenisač Mate Pavić (29) zaručio se s dugogodišnjom djevojkom Katarinom Jurkin.

Pogledaj i ovo In Magazin: Gem set - 1 Tko je bio najbolji? Najbolji hrvatski sportaši odmjerili su snage na teniskom terenu, a sve ih je okupio Marin Čilić s humanitarnim ciljem!

Sretnu vijest obavila je Katarina, koja se u svojim pričama na Instagramu pohvalila zaručničkim prstenom, a otkrila je i da ju je tenisač zaprosio u Madridu.

"Buduća gospođa", napisala je uz fotografiju koju možete pogledati u našoj galeriji.

Mate i Katarina u dugogodišnjoj su vezi, no rijetko otkrivaju detalje svoje romanse i uspješno čuvaju privatnost.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mate Pavić (@pavicmate)

Katarina se 2016. godine natjecala na izboru za Miss Hrvatske, na kojem je odnijela lentu druge pratilje.

Mate je po pitanju privatnog života bio tajanstven i ranije, a poznata je jedino njegova veza sa studenticom ekonomije Ninom Petreš, s kojom je prekinuo zbog prenatrpanog rasporeda.

Podsjetimo, Pavić je 2021. godine u paru s Nikolom Mektićem osvojio Wimbledon, a zatim i zlatnu olimpijsku medalju nakon što su u finalu porazili drugi hrvatski par, Ivana Dodiga i Marina Čilića.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljevska obitelj Kralj Charles Kralj Charles III. - 1 Kralj Charles III. +18 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles Zanimljivosti Što se točno krije iza odluke kralja Charlesa koju nitko nije očekivao, želi li time prikriti pravu istinu?

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov - 4 Nenad Tatarinov - 4 Nenad Tatarinov - 3 Nenad Tatarinov - 2 +26 Nenad Tatarinov - 1 Nekad i sad Evo kako je suprug Maje Šuput izgledao prije nego što je upoznao našu pjevačicu, odmah je uočljiva velika promjena!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene