evo gdje je nestao Mario!

Žanamari stala na kraj nagađanjima o bračnim problemima: "Stigla sam kući i dočekala me medijska hajka umjesto odmora..."

Žanamari Perčić Žanamari Perčić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari i Mario Perčić Žanamari Perčić - 5 Žanamari Perčić - 2 Žanamari i Mario Perčić - 17 Žanamari i Mario Perčić - 16 Žanamari i Mario Perčić - 15 Žanamari i Mario Perčić - 14 Žanamari i Mario Perčić - 13 Žanamari i Mario Perčić - 12 +19 Žanamari i Mario Perčić - 11 Galerija

Žanamari Perčić oglasila se na Instagramu oko medijskih napisa o problemima u braku sa suprugom Marijem.

Pjevačica Žanamari Perčić odlučila je stati na kraj nagađanjima o problemima u njezinu braku, nakon što su se mnogi zapitali gdje je nestao njezin suprug Mario, s kojim dugo vremena nije viđena u javnosti, a odavno nisu objavili ni nijednu zajedničku fotografiju.

Sumnju je potaknula prije nekoliko tjedana kada je objavila priču na Instagramu na kojoj je pisalo: "Budite s onom osobom koja vam kada izlazite van kaže da se čuvate, a ne bude ljuta zbog toga. Partnerstvo, a ne vlasništvo."

Žanamari se o svemu sada oglasila na svojem profilu na Instagramu uz fotografije s njihovom kćerkicom Gabrielom.

"Sve što sam htjela je zabaviti se sa svojom princezom... I zaista jesam jer s njom je svaki trenutak neprocjenjiv. Dugo već planiramo otići na jedan girls trip samo nas dvije. Izlet u predivni Trogir na Opera Selecta festival i reviju mojih dragih Elfsa koji Gabicu već znaju učinilo mi se kao idealna prilika. Osim što nas je dočekao najveći požar ove godine, dan poslije je čitav grad ostao bez vode. Unatoč tome bilo nam je lijepo te smo ostale i treći dan da bi otišle na izlet speed boatom. Iako imam ogromnu fobiju od brodova i valova izdržala sam taj izlet jer je Gabi mala avanturistica i jako je željela to doživjeti. Nakon svega stigle smo kući i mamu je dočekala medijska hajka umjesto odmora. I da... Mario je pronađen. Izgubio se u montaži spota, al' živ je i zdrav", napisala je pjevačica.

Podsjetimo, Žanamari i šest godina mlađi Mario, koji je također glazbenik, u braku su od 2014. godine, a kćer su dobili 2015.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kaya Ostojić - 2 Kaya Ostojić - 4 Kaya Ostojić - 1 Kaya Ostojić - 3 +25 Kaya Ostojić - 1 Celebrity Pogledajte u čemu se srpska pjevačica prošetala Stradunom u ranim jutarnjim satima, nesvakidašnjem prizoru svjedočili su samo rijetki prolaznici

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Francia Raisa - 15 Francia Raisa - 13 Francia Raisa - 11 Francia Raisa - 10 +29 Francia Raisa - 8 Celebrity S njezinih raskošnih oblina bilo je teško skinuti pogled, no ovu atraktivnu ljepoticu svijet pamti i po jednoj dirljivoj gesti o kojoj se puno pisalo!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene