Slavni zavodnik

'Stari, ja sam straight, a želio bih spavati s tobom!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavni glumac otkrio je koje mu je najdraže mjesto za vođenje ljubavi, ali i na što ga niti jedna žena ne može nagovoriti!

Zac Efron otkrio je nekoliko tajni o svom ljubavnom životu tijekom razgovora o njegovoj komediji 'That Awkward Moment'.

Pogledaj i ovo Zac Efron Kakva promjena! Zbog novog imidža zgodnog je glumca teško prepoznati, jedna stvar posebno pada u oči čak i kada se skine!

Ove godine mu baš i ne ide: Slavni zavodnik slomio čeljust!

S obzirom da komedija prati tri prijatelja i njihove ljubavne veze, sasvim je normalno dobiti uvid u ljubavni život slavnog glumca. Tijekom serije pitanja i odgovora Efrona su pitali koje mu je najdraže mjesto za voditi ljubav.

'Morate istražiti prostor. Jako volim to raditi na kuhinjskom stolu', odgovorio je glumac, koji je otkrio kako su mu najdraži seksi trenuci unatar njegova četiri zida.

Također je rekao kako ne voli slati seksi poruke jer se 'uvijek brine gdje će završiti'. Takav odgovor ne čudi, budući da je njegova dugogodišnja djevojka Vanessa Hudgens prošle godine proživjela neugodnu situaciju kada su njezine nage fotografije s mobitela procurile u javnost.

Efron je otkrio kako postoji jedna stvar na koju ga niti jedna žena ne može nagovoriti - nikada neće pogledati film 'Sisterhood of the Traveling Pants'. 'Čak ni deset minuta najboljeg seksa u životu nije vrijedno proživljavanja tog filma', rekao je glumac.

Njegovi kolege, Miles Teller i Michael B. Jordan, otkrili su kako Efronu jako dobro ide sa ženama. 'To je zato jer sve žele spavati s tobom', šali se Teller. 'Mislim da to nije istina', odgovorio mu je Efron, a Teller je zaključio: 'Stari, ja sam straight, a želio bih spavati s tobom!'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene