Najskuplji ruski razvod:

Oligarh ostavio suprugu zbog 15 godina mlađe, sada želi sačuvati svojih 10 milijardi dolara

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najbogatiji Rus varao je ženu sa svojom zaposlenicom. S njom je dobio i izvanbračno dijete. Zatražio je razvod i ne da svoje bogatstvo.

Strani mediji raspisali su se o razvodu stoljeća koji se trenutno vodi u Rusiji. Najbogatiji Rus Vladimir Potanin razvodi se nakon trideset godina braka od supruge Natalije.

Pogledaj i ovo Haris Džinović oči ga odale Utučeni Haris Džinović službeno se razveo od supruge Meline, nije mogao sakriti koliko je slomljen: "Ona je nikakva žena, sama je rekla da je materijalist...''

Njegovo bogatstvo vrijedi oko deset milijardi dolara, a Natalija se bori za polovicu svega, pa je jasno da je borba burna. Tijekom tri desetljeća zajedničkog života dobili su troje djece, a Vladimir je 2013. zatražio razvod. I dalje se bore za bogatstvo. Razlog svemu bila je njegova ljubav prema 15 godina mlađoj kolegici iz vlastite tvrtke. S njom čak ima i dijete.

Sve je priznao supruzi, a sada se bori za bogatstvo. Na sudu tvrdi da nema ništa, nikakve nekretnine ni imovinu. Tada se ljuta Natalija odlučila obratiti medijima. 'Jeli Forbes pogrešno pripisao Vladimiru bogatstvo? Zašto onda njegovi odvjetnici nisu taj magazin tužili za klevetu? Zašto je Vladimir Potanin primljen u krugu kolega oligarha?', zapitala se ljuta Natalija.

Novac nije jedini problem. Vladimir od Natalije traži i da promijene datum traženja razvoda. Iako ga je zatražio 2013., od nje traži da u papirima napiše da je razvod tražio 2007. godine. Na to Natalija nije pristala te vjeruje da je neobičnom zahtjevu razlog imovina. Otkad joj je 2013. predao papire za razvod, više se nisu vidjeli već pričaju preko odvjetnika. Ne samo da ne priča više s njom, već niti sa njihovom zajedničkom djecom. Vladimir je prekinuo sve kontakte s obitelji. Nataliju je htio isplatiti sa 32 milijuna dolara, no ona je to odbila. Prevarena žena traži polovinu njegovog bogatstva.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene