Baš emotivno!

Udala se kći pokojnog nogometaša i trenera Siniše Mihajlovića, svom ocu počast je odala na poseban način!

Virginia Mihajlović - 12 Virginia Mihajlović - 12 Instagram 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Virginia Mihajlović - 1 Virginia Mihajlović - 2 Virginia Mihajlović - 3 Virginia Mihajlović - 4 Virginia Mihajlović - 8 Virginia Mihajlović - 9 Virginia Mihajlović - 10 Virginia Mihajlović - 11 Virginia Mihajlović - 13 Virginia Mihajlović - 16 +26 Virginia Mihajlović - 17 Galerija

Kćerka bivšeg nogometaša i trenera Siniše Mihajolvića Virginija Mihajlović rekla je ''da'', a svoj dan vjenčanja za Talijana posvetila je upravo svome ocu.

Kći pokojnog srpskog nogometaša i trenera Siniše Mijaholvića Virginija Mihajlović stala je pred oltar, a vjenčanje se odvilo u talijanskom gradu Bariju.

Romantično vjenčanje Virginia je posvetila upravo svome ocu, a katedrala Monopoli iz 12. stoljeća u talijanskom lučkom gradu Bariju nije odabrana slučajno, jer je upravo u tom gradu mladenkin otac 1991. s Crvenom zvezdom osvojio naslov klupskog prvaka Europe i tako se upisao u povijest nogometa. Dvjestotinjak uzvanika, koji su u Bari doputovali iz cijele Europe, domaćini su smjestili u luksuzni hotel Masseria Caselli, a mladenka je nosila vjenčanicu od čipke, koju je sama kreirala.

"Pozvali smo samo rođake i bliske prijatelje s kojima se često čujemo i koji su bili uz nas u najvažnijim trenucima. Kako Alessandro i ja imamo veliku obitelj i mnogo prijatelja, morali smo ih primjereno smjestiti i ugostiti da svi budu zadovoljni. Presretni smo što je sve prošlo savršeno, kako smo i planirali", izjavila je Virginia Mihajlović koja je zbog očeve bolesti odgodila vjenčanje koje je bilo planirano prošle godine.

Virginia se udala za talijanskog nogometaša Alessandra Vogliacca, a fotografije s vjenčanja već je objavila i na svom Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Virginia Mihajlović (@virgimih)

Inače, Alessandro i Virginia već imaju i kćerku kojoj je ime Violante, a koja se rodila 2021. godine.

Otac Siniša je sa suprugom Ariannom dobio još i sinove Miroslava, Dušana i Nicholasa te kćer Viktoriju, a još jednog sina, Marca, rodila mu je Talijanka s kojom je imao aferu prije braka.

Podsjetimo, srpski trener s opakom bolesti borio se od 2019. godine, a otkrio ju je slučajno. Mihajlović je osjetio bol u aduktoru koju je pripisivao igranju padela, ali liječnici u Bologni su inzistirali na daljnjim pretragama. Preminuo je u prosincu 2022. godine.

Rođen je 1969. godine u Vukovaru, a profesionalnu nogometnu karijeru započeo je u Vojvodini. Među ostalim je igrao za Crvenu zvezdu, Romu, Lazio i Inter, a vodio je nekolicinu talijanskih klubova, poput Bologne, Catanie, Fiorentine, Milana, Sampdorije i Torina te srpsku nogometnu reprezentaciju.

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria - 6 Eva Longoria - 5 Eva Longoria - 4 Eva Longoria - 3 +35 Eva Longoria - 1 Celebrity Dugo se borila s viškom kilograma, a sada joj u kožnoj minici zavide i upola mlađe žene!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling i Dean McDermott - 1 Tori Spelling i Dean McDermott - 8 Tori Spelling i Dean McDermott - 7 Tori Spelling i Dean McDermott - 6 +18 Tori Spelling i Dean McDermott - 5 Celebrity Njihov brak već je jednom bio pred raspadom, a sada su novom objavom zbunili sve fanove pa je naglo obrisali!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene