kakva preobrazba!

Sin Lepe Brene sve je šokirao drastičnom transformacijom, uspio je smršavjeti čak 30 kilograma!

Viktor Živojinović - 3 Viktor Živojinović - 3 Instagram 1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Viktor Živojinović - 1 Viktor Živojinović - 2 Senidah i Lepa Brena - 1 Viktor Živojinović - 1 Viktor Živojinović - 2 Viktor Živojinović - 3 Viktor Živojinović - 4 Viktor Živojinović - 5 Viktor Živojinović - 6 Viktor Živojinović - 7 +28 Viktor Živojinović - 8 Galerija

Viktor Živojinović odlučio je u potpunosti promijeniti svoj život i na Instagramu pokazao svoju fizičku transformaciju.

Sin Lepe Brene Viktor Živojinović pohvalio se svojom fizičkom transformacijom. Naime, Viktor je imao problema s kilažom, u jednom trenutku imao je čak 160 kilograma zbog čega je i Brena često bila zabrinuta.

No prije nekoliko mjeseci donio je odluku da će se zdravo hraniti i krenuo je vježbati. Sada je na Instagramu otkrio da je skinuo preko 30 kilograma te pokazao mišiće na rukama. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktor Zivojinovic (@viktorernest)

Lepa Brena je Viktora dobila u braku s Bobom Živojinovićem za kojeg se udala 1991. godine, a osim njega imaju i sina Stefana.

Svoje sinove Lepa Brena neizmjerno voli, a upravo sa Stefanom prošla je najveći strah i patnju koju neki roditelj može doživjeti. Stefana su, kao osmogodišnjeg dječaka, oteli prije 22 godine ispred obiteljske kuće na Bežanijskoj kosi u Beogradu kad je otpratio majku do frizera koji se nalazio u susjedstvu. Potom se vratio kući po role, a dok je bio sam, otmičari su iskoristili situaciju i Breni priuštili niz neprospavanih noći.

Od Brene i Bobe otmičari su tražili otkupninu od dva i pol milijuna njemačkih maraka, a sve su javili u groznom pismu, koje je, između ostaloga, govorilo i da će Stefana pronaći mrtvog ako ne predaju novac.

Brena i njezin suprug otmicu nisu prijavili jer su se bojali za život djeteta, a ni dandanas se ne zna tko stoji iza Stefanove otmice.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Aljoša Vučković - 6 Aljoša Vučković - 8 Aljoša Vučković - 5 Aljoša Vučković - 4 +13 Aljoša Vučković - 3 Nekad i sad Legendarni Ferata zbog teške se bolesti povukao u svoja četiri zida, a sada je viđen nakon dugo vremena!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 +27 Nives Celzijus - 2 Celebrity Nives ispod sakoa izvirio čipkasti grudnjak i otkrio raskošno poprsje, evo za koji je grad u susjedstvu odabrala ovu seksi kombinaciju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene