Strastveni Beckhamovi

'Imali smo brojne uspone i padove'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Victoria Beckham ponovno se ujedinila sa svojom Viva Forever Posh lutkicom, te je objavila i novu naslovnicu sa svojim suprugom za francuski Vogue.

Victoria Beckham pozira na naslovnici Voguea sa svojim slavnim suprugom Davidom Beckhamom. Otkrila je i neke detalje iz njihovog braka, koji je prošao brojne uspone i padove, ali to nije utjecalo na njihovu ljubav.

Pogledaj i ovo Victoria i David Beckham Ima se, može se! Evo koliko je David Beckham izdvojio za rođendan svoje voljene Victorije, pobrinuo se za posebna iznenađenja da je razveseli!

'David i ja prošli smo toliko toga zajedno. Imali smo brojne uspone i padove, no ponosni smo na nas', rekla je Victoria. 'Uvijek smo bili, a pritom mislim i na djecu, neizmjerno sretni zbog Davidovog uspjeha. Na toliko smo utakmica navijali s tribina', prisjeća danas slavna dizajnerica.

Otkako je postala poznata u modnom svijetu, Victoria se javno distancirala od svoje Spice Girls prošlosti. No, Victorijin zadnji potez mogao bi oduševiti njene okorjele fanove jer se glumica ponovno pojavila sa svojim alter egom - Viva Forever Posh vilom!

Nove vile Beckhamovih ne bi se posramila ni kraljevska obitelj!

'Napokon! Našla sam nekoga s kime ću snimiti božićnu reklamu', napisala je Victoria ispod totke na kojoj se pravi da pjeva s lutkicom. Trenutno fotka ima više od 600 'retwitova' te gotovo 1500 'favoritesa'. Lutku, koja je bila zvijezda spota iz 1998. godine, navodno je zadržala Victorijina majka kao uspomenu na njezinu pop prošlost, piše Daily Mail. Nakon napornog snimanja, Victoria je potražila utjehu u zagrljaju velikog polarnog mede.

No, nikome nije baš jasno zašto je Victoria završila sa žutom torbom na glavi? 'To je to doba godine ponovno', napisala je Victoria na svom Twitter profilu. Svjetski mediji odmah su počeli nagađati kako je ili ljuta ili prikriva lošu frizuru, no žutoj torbi od 895 funti zasigurno nije mjesto na glavi!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene