Najbliži su uz nju

Vesni Zmijanac pogoršalo se zdravstveno stanje, odgodila je i sve nastupe: "Nije dobro, ne može doći k sebi"

Vesna Zmijanac Vesna Zmijanac M.M./ATAImages/Pixsell 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Vesna Zmijanac - 1 Vesna Zmijanac - 2 Vesna Zmijanac +0 Vesna Zmijanac Galerija

Mediji iz regije pišu kako se Vesni Zmijanac pogoršalo zdravstveno stanje i čeka odluku liječnika hoće li morati na operaciju.

Jednoj od najpopularnijih pjevačica regije Vesni Zmijanac pogoršalo se zdravstveno stanje i čeka odluku liječnika o eventualnoj operaciji, prenose mediji.

Pogledaj i ovo showbuzz NIKAD IZAZOVNIJA BRUTALNO SEKSI Vesnina kćerka u provokativnom izdanju

66-godišnja Vesna zbog toga je morala otkazati sve dogovorene nastupe, a obitelj joj je najveća podrška ovih dana.

"Vesni nije dobro, ne može doći k sebi. Ima jako visok tlak, gornji ide do čak 250. Otkazala je sve nastupe u narednom periodu, bila je prisiljena to učiniti. Najbliži su uz nju sada, trude se maksimalno joj olakšaju sve, koliko mogu. Još uvijek je kod kuće, a sutra ujutro ide na pregled. Tada bi trebala saznati je li potrebna operacija i ako jest, kada bi joj bila zakazana", otkrio je za Blic Vesni blizak izvor.

Pjevačica već godinama ima problema sa štitnom žlijezdom, o čemu je u nekoliko navrata progovorila za medije.

"Ja se 15 godina borim sa štitnom žlijezdom, ali živim s tim. Mnoge je žene odstrane, ali ja se bojim operacije. Nemam razloga ići pod nož jer nije ništa strašno. Kad bih se odlučila na taj korak, prije bih pristala da me operiraju liječnici u Srbiji nego u inozemstvu. Našim doktorima više vjerujem, nekako su prijateljski nastrojeni prema pacijentima", izjavila je Vesna u jednom intervjuu za Naše novine, prenosi Nova.rs.

Vesna je jedna od najvećih glazbenih zvijezda bivše države, svojim se pjesmama ozbiljno približila legendarnoj Lepoj Breni, a prema nekima čak ju je i zasjenila.  Na glazbenu se scenu probila kao mlada i izuzetno atraktivna pjevačica zavidnih vokalnih mogućnosti, a neki od njezinih najvećih hitova su pjesme "Jorgovani" koje je otpjevala s Dinom Merlinom, "Kazni me, kazni", "Ne kunite crne oči", "Malo po malo", "Da budemo noćas zajedno", "Svatovi" i brojne druge. 

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Lukas Nola, Goran Navojec Goran Navojec Goran Navojec Goran Navojec +13 Goran Navojec Nekad i sad Procurile fotke Gorana Navojca iz prošlosti kao dokaz njegove drastične transformacije u posljednje vrijeme, izgleda kao druga osoba!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Shania Twain - 1 Shania Twain - 2 Shania Twain - 3 Shania Twain - 4 +22 Shania Twain - 6 Celebrity Suprug ju je varao s njezinom najboljom prijateljicom: ''Molila sam za milost''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene