sve je pokušala

"Drama" naše najseksi plesačice: "Ovo nije šala niti 1. april. Tko mi može pomoći?"

Valentina Walme i Davor Garić Valentina Walme i Davor Garić In Magazin 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme i Davor Garić +0 Valentina Walme - 6 Galerija

Valentina Walme požalila se fanovima da su joj hakirali i obrisali profil na Instagramu, a da ne može ući ni na profil na Facebooku.

Lijepa plesačica Valentina Walme (28), koju je publika upoznala u showu "Ples sa zvijezdama", otkrila je fanovima u kakvom se problemu našla. 

Pogledaj i ovo Lidija Lešić (Foto: PR) Šok i nevjerica! Naše zvijezde na udaru nepoznatih hakera: Preuzimaju im Instagram profile i traže novac

"Hakiran mi je Instagram!!! Nije prvi april i nije šala!Tko mi može pomoći?! Hitno!" napisala je uzrujana Valentina. Fanovi su joj sugerirali što bi mogla napraviti, no očito ništa od toga nije bilo uspješno. 

"Probala sam sve! Hakirao mi je mail i time promijenio šifru i maknuo two factor i mobitel koji su bili povezani, te otišao na Instagram i više ga nema. Imam tip mobitela kojim je bio ulogiran i imam njegov broj. Ne mogu ni poslati mail Instagramu jer za sve treba postojati URL od Instagrama, koji u mom slučaju ne postoji. Dakle, probala sam se ulogirati i s mobitelom i s mailom bez passworda, ali se ne dogodi ništa jer Instagrama nema. Ako netko i dalje možda zna neki način, i dalje ne spavam, tu sam...", napisala je plesačica. 

Valentini je pokušala pomoći influencerica Ella Dvornik. "Hej, Tina, odi u grupu Društveni mediji, tamo ima dosta ljudi koji ti mogu pomoći. I Marina Mamić bila je hakirana pa joj je netko pomogao. Ima dosta naših agencija koji rade s Instagramom i Facebookom i koji imaju direktne veze tamo. Jesi li koristila Google authenticator?" sugerirala joj je Ella. 

Mnogi i dalje nisu vjerovali da nije riječ o šali za prvi april, pa im je plesačica rekla da se ne bi ni šalila s ovakvim stvarima. "Netko te očito mrzi toliko da ti ovo radi", "Odi na policiju ili sve napravi novo", savjetovali su joj. 

Valentina je ubrzo napravila novi Instagram na kojem je istaknula da su joj stari hakirali i obrisali. "Ne mogu ući ni na profil na Facebooku. Nije šala niti mi je smiješno", istaknula je. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik (Foto: Instagram) Danijela Dvornik (Foto: Instagram) Danijela Dvornik: (Foto: Instagram) Ella i Danijela Dvornik (Foto: Dnevnik.hr) +2 Danijela Dvornik (Foto: Instagram) Celebrity Danijela Dvornik otkrila što joj najgore pada ovih dana: "Nisam vjerovala da ću ovo ikada reći"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene