Osvaja svijet

Aljošu iz Kumova nova uloga odvela je do New Yorka, pogledajte kako je utjelovio legendarnog izumitelja!

Premijera predstave Nikola Tesla: Puni krug, Vladimir Tintor Premijera predstave Nikola Tesla: Puni krug, Vladimir Tintor Neva Zganec/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Premijera predstave Nikola Tesla: Puni krug, Vladimir Tintor Premijera predstave Nikola Tesla: Puni krug, Vladimir Tintor Premijera predstave Nikola Tesla: Puni krug, Vladimir Tintor Premijera predstave Nikola Tesla: Puni krug, Vladimir Tintor Vladimir Tintor - 4 Vladimir Tintor - 3 Vladimir Tintor - 2 Vladimir Tintor - 1 Vladimir Tintor Vladimir Tintor +19 Vladimir Tintor s ekipom filma Domaćinstvo za početnike Galerija

Vladimir Tintor ima glavnu ulogu u predstavi "Nikola Tesla: Puni krug", koja je imala svjetsku premijeru u New Yorku, a sada je premijerno prikazana i u Zagrebu.

U Zagrebu je održana premijera predstave "Nikola Tesla: Puni krug", glazbeno-scenskog projekta autora Petre Radin i Marija Kovača.

Nikolu Teslu u predstavi glumi Vladimir Tintor, kojeg gledamo i u hit-seriji Nove TV "Kumovi" kao Aljošu Gotovca.

Pogledaji ovo Vladimir Tintor i Olga Pakalović Celebrity Nježne fotografije glumaca iz Kumova nikoga nisu ostavile ravnodušnima: "Vas dvoje! Divni ste!"

Predstava je svoju svjetsku premijeru imala u New Yorku 7. studenog, uoči dana kada je Nikola Tesla patentirao svoj izum na daljinsko upravljanje

Premijera je održana u Teslinu omiljenom restoranu Delmonico's, ali i u prostoru hrvatske zajednice u Pastoralnom centru bl. Ivana Merza.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vladimir Tintor | Nature & Art (@vladimirtintor_)

Vladimiru je to bio jedan od događaja po kojem će pamtiti 2023. godinu.

"Svakako ću je pamtiti po Kumovima, Veneciji, i po performansu o Tesli koji smo izveli u New Yorku ove jeseni. Teška godina, ali trudim se pamtiti samo lijepe stvari", rekao nam je nedavno glumac.

Pogledaji ovo Vladimir Tintor Celebrity Iza zvijezde Kumova je godina za pamćenje, a sada je krenuo i u pohod na Ameriku: "Toliko mi je to nerealno i lijepo u isto vrijeme!"

Tintor je prošle godine imao čast prisustvovati i prestižnom Filmskom festivalu u Veneciji, gdje je premijerno prikazan film "Domaćinstvo za početnike", u kojem ima jednu od glavnih uloga.

"Prošla godina baš me je obasula lijepim stvarima u poslovnom smislu. Značajna mi je ta premijera, imao sam osjećaj da sam u snu što sam uopće tamo, među tim ljudima i kolegama. Taj film meni je bio kao jedan veliki izazov, redatelj tako umjetnički zaigran i ozbiljan u isto vrijeme. Doslovce smo film stvarali svaki dan, bili smo tako raznolika ekipa koja je sklopila velika prijateljstva i to se vidi na ekranu, čini mi se, i koliko čujem, u Zagrebu na ZFF-u je jako dobro primljen. Film sada počinje svoj život i distribuciju po Americi od kraja mjeseca i toliko mi je to nerealno i lijepo u isto vrijeme. Veselim se čuti povratnu informaciju i otamo", pohvalio nam se Tintor.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Martin Kosovec i Ana Uršula Najev Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 2 Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 3 Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 5 +30 Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 7 Celebrity Ana Uršula Najev objavila fotografiju s mladićem o kojem priča cijela Hrvatska: "Neprocjenjivo, bravo!"

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Haris i Melina Džinović In Magazin: Haris Džinović - 6 In Magazin: Haris Džinović - 5 In Magazin: Haris Džinović - 1 +9 Haris i Melina Džinović Celebrity Pogledajte kako atraktivna supruga Harisa Džinovića izgleda kada nije spremna za fotografiranje, ovakvu je još nismo vidjeli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene