Kakva noć!

Ludnica u Frankfurtu, evo kako su se Hrvati zabavili, a zaplesalo se čak i kolo!

Hrvatska noć u Frankfurtu Hrvatska noć u Frankfurtu Igor Soban/Pixsell 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Hrvatska noć u Frankfurtu - 3 Hrvatska noć u Frankfurtu - 1 Hrvatska noć u Frankfurtu - 2 Hrvatska noć u Frankfurtu - 1 Hrvatska noć u Frankfurtu - 2 Hrvatska noć u Frankfurtu - 1 Hrvatska noć u Frankfurtu - 3 Hrvatska noć u Frankfurtu - 5 Hrvatska noć u Frankfurtu - 4 Hrvatska noć u Frankfurtu - 3 +24 Hrvatska noć u Frankfurtu - 2 Galerija

Koncert Hrvatska noć u Frankfurtu posjetilo je 13 tisuća Hrvata i njihovih prijatelja koji su ulaznice kupili već godinu dana ranije.

Miroslav Škoro, Mladen Grdović, Crvena jabuka, Jole Petar Grašo, Prljavo kazalište, Jelena Rozga, Mate Bulić, Zlatko Pejaković, Siniša Vuco, Zlatni dukati i Justus Reid zaslužni za spektakl i noć za pamćenje na kojoj se u Frankfurtu zabavljalo 13 tisuća Hrvata iz iseljeništva.

Naše najveće glazbene zvijezde izmjenjivale su se na pozornici u sklopu koncerta Hrvatska noć u Frankfurtu, publika je s njima pjevala uglas hitove, a u dvorani se plesalo kolo i vijorile su se hrvatske zastave.

Najveće je to okupljanje Hrvata i njihovih prijatelja u dijaspori, ali i događanje za koje su karte rasprodane čak godinu dana unaprijed. U Frankfurt su zbog njih i dobre zabave pristigli Hrvati iz cijele Njemačke i drugih europskih zemalja, ali i iz SAD-a te Novog Zelanda, a kako su se proveli pogledajte u našoj galeriji.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Hrvatska noć u Frankfurtu - 11 Hrvatska noć u Frankfurtu - 10 Hrvatska noć u Frankfurtu - 3 Hrvatska noć u Frankfurtu - 2 +23 Hrvatska noć u Frankfurtu - 2 Celebrity Pogledajte atmosferu na najvećem okupljanju Hrvata iz dijaspore, na Hrvatskoj noći u Frankfurtu pjevaju naše najveće zvijezde!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Osbourne - 2 Sharon Osbourne - 4 Sharon Osbourne - 1 Sharon Osbourne - 3 +17 Ozzy i Sharon Osbourne Nekad i sad Suprugu legendarnog rokera liječnici upozorili da bi zbog bizarne navike mogla ostati bez kože, a snimljena je nikad mršavija!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene