''Svaki pad nešto donese''

Paola Valić o usponima i padovima: ''Treba zdušno hodati kroz život''

Paola Valić (FOTO:Goran Kovacic/Pixsell) Paola Valić (FOTO:Goran Kovacic/Pixsell) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Paola Valić Bekić (FOTO: Anamarija Batur) Paola Valić Bekić (FOTO: Anamarija Batur) +0 Paola Valić (FOTO:Goran Kovacic/Pixsell) Galerija

Paola Valić, danas Bekić, nakon dugog niza godina izbivanja iz javnosti, vraća se u projektu Tvoje lice zvuči poznato.

Paola Valić Bekić danas je radijska voditeljic, a show Tvoje lice zvuči poznato njezin je veliki povratak na televiziju.

Pogledaj i ovo Mario Roth i Antonia Dora Pleško kao Guns'N'Roses, TLZP "Da mi je netko ikada rekao…" Evo zbog koga se Mario Roth naježio od glave do pete, priznao je da ovo nije očekivao od jedne djevojke!

Danas joj je radio velika ljubav, no piše ona i svoj blog, ali ni glazbu nikada nije stavila u drugi plan. ''Kad sam magistrirala novinarstvo, nisam imala plan za budućnost, no onda su se jednostavno neke stvari počele događati. Tako se dogodio i ovaj projekt i meni je glazba uvijek velika ljubav'', kazala je Paola koja iza sebe ima brojne uspjehe i pokoji neuspjeh, uostalom baš kao i svi u životu.

Paola Valić Bekić (FOTO: Anamarija Batur) Paola Valić Bekić (FOTO: Anamarija Batur)

''Svaki pad u životu donosi i dobre stvari. Tada puno naučimo o sebi, radimo o sebi. Nekada si gore, nekada si dolje, ali treba zdušno hodati kroz život. Moj život je moj mikrosvijet i ja imam vjerne prijatelje. U ovom poslu je teže ostvariti prijateljstva, ali ja imam svoje divne prijatelje'', otkriva Valić koja se ostvarila kao majka.

''To je posve druga perspektiva života. To me je oplemenilo i učinilo boljom osobom. Moje dijete mi je na prvom mjestu'', otkrila je bivša pjevačica koju očekuju nastupi u showu TLZP.

Kazala nam je ona i koliko joj suprug pomaže u kućanskim poslovima, no cijeli intervju pogledajte u našem videoprilogu.

Paola Valić Bekić (FOTO: Anamarija Batur) Paola Valić Bekić (FOTO: Anamarija Batur)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene