osmijeh nije skidao

Pogledajte koga je Toni Kukoč poveo u poseban izlazak, okružio se najvažnijim ženama u svojem životu!

Toni Kukoč s majkom Radojkom i suprugom Renatom Toni Kukoč s majkom Radojkom i suprugom Renatom Ante Cizmic/Cropix 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Toni Kukoč s majkom Radojkom i suprugom Renatom Toni Kukoč s majkom Radojkom i suprugom Renatom Toni Kukoč s majkom Radojkom i suprugom Renatom Toni Kukoč s majkom Radojkom i suprugom Renatom Toni Kukoč s majkom Radojkom i suprugom Renatom Toni Kukoč s majkom Radojkom i suprugom Renatom Toni Kukoč s majkom Radojkom i suprugom Renatom Toni Kukoč s majkom Radojkom i suprugom Renatom Toni Kukoč s majkom Radojkom i suprugom Renatom Toni Kukoč s majkom Radojkom i suprugom Renatom +23 Toni Kukoč s majkom Radojkom i suprugom Renatom Galerija

Toni Kukoč na hrvatsku premijeru filma "Magična sedmica" došao je u društvu majke Radojke i supruge Renate.

Nakon premijere u Sarajevu, na splitskim Gripama održana je i hrvatska premijera filma o Toniju Kukoču "Magična sedmica", čiji je autor Sabahudin Baho Topalbečirević.

Uz suprugu Renatu, koja ga je podržala i u Sarajevu, Toniju se ovaj put pridružila i njegova majka Radojka. Legendarni košarkaš mamu je do sjedala doveo držeći je ispod ruke, a okružen dvjema najvažnijim ženama u svojem životu, Toni nije skidao osmijeh s lica. Renata je za tu prigodu odabrala i haljinu u kojoj je bila mamac za poglede jer je otkrila svoje vitke noge.

Simpatične prizore iz Splita pogledajte u našoj galeriji.

Toni je svoju suprugu Renatu upoznao još u srednjoj školi, a vjenčali su se 1992. i godinu dana kasnije preselili u SAD, kada je on postao igrač Chicago Bullsa. Zajedno imaju dvoje djece; sin Marin rođen je 1992. godine, a 1998. dobili su i kćer Stelu.

Toni je u rujnu 2021. godine uvršten u Košarkašku kuću slavnih u Springfieldu, a tom je prilikom održao emotivan govor posvećen obitelji, kojim je suprugu Renatu ganuo do suza.

"Najveća hvala ide mojim roditeljima, ocu Anti, majki Radojki i sestri Sandri, za velike žrtve i stalnu ljubav i podršku. Mojoj djeci, sinu Marinu i kćeri Steli, volim vas i ponosan sam na vas. Mojoj supruzi, srednjoškolskoj ljubavi, znamo se jako dugo, bila si sa mnom od početka, u svim usponima i padovima, sve smo prošli zajedno. Volim te", izjavio je Kukoč, a Renata mu iz publike poslala poljubac.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara Sofia Vergara Sofia Vergara i Joe Manganiello Sofia Vergara - 1 +25 Sofia Vergara - 2 Zanimljivosti Pogledajte što je izvela jedna od najljepših žena svijeta kad je čula da ju je bivši zamijenio 18 godina mlađom, poruka je jasna!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina +25 Severina Celebrity Severina fotografijom sa sinom izazvala lavinu bijesnih reakcija: "Koliko ljepote i tuge na jednoj slici!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene