Tužna vijest

Miljenik country glazbe preminuo je u dobi od 62 godine, bitka s iscrpljujućom bolesti bila je preteška

Toby Keith Toby Keith Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Toby Keith - 1 Toby Keith - 3 Toby Keith - 7 Toby Keith - 6 Toby Keith - 5 Toby Keith - 4 Toby Keith - 2 +0 Toby Keith Galerija

Toby Keith preminuo je u dobi od 62 godine, a njegova obitelj moli za poštivanje privatnosti u ovim teškim trenucima.

Američki country glazbenik Toby Keith preminuo je u dobi od 62 godine, od posljedica raka želuca, a tužnu je vijest prenio BBC.

"Preminuo je u miru, okružen svojom obitelji", stoji u priopćenju koje je objavljeno putem društvenih mreža i u kojem se navodi da se protiv bolesti borio milošću i dostojanstveno.

U lipnju 2022. godine objavio je vijest da mu je dijagnosticiran rak želuca, bolest za koju je sam rekao da ga oslabljuje.

Keith se proslavio 1990-ih s pjesmama poput "Should've Been a Cowboy" koje su bile na vrhu ljestvica country glazbe.

Tijekom više od 30 godina uspješne karijere, milijuni su uživali u njegovim hitovima, uključujući "Who's Your Daddy" i "Made in America"

Rodom iz Oklahome, radio je na naftnim poljima i kao poluprofesionalni igrač američkog nogometa prije nego što se 1990-ih probio kao glazbenik. Njegov debitantski singl "Should've Been a Cowboy", objavljen 1993. godine, postao je hit broj jedan. Pjesma romantizira kaubojski stil života, a neki od njegovih najuspješnijih albuma bili su "Blue Moon", "Pull My Chain" i "Unleashed".

Keith je iza sebe ostavio suprugu Triciu Lucus i troje djece.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Miroslav Lilić, 1999. godina Severina, 1999. godina Severina - 1 Severina - 2 +25 Severina - 3 Nekad i sad Osvanule fotografije Severine iz 1999. godine, pogledajte što je tada radila u društvu našeg televizijskog velikana

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić +10 Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Celebrity Evo kako izgleda i čime se bavi supruga suca Ivana Turudića, zajedno imaju i dvoje djece

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene