djeca su mu najvažnija!

Tko su sinovi Zlatka Dalića? Ne vole se medijski eksponirati, nisu krenuli tatinim stopama, ali uspješni su u drugim područjima

Zlatko i Davorka Dalić Zlatko i Davorka Dalić Zeljko Puhovski / CROPIX 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Toni, Bruno i Davorka Dalić - 4 Toni Dalić Bruno i Zlatko Dalić - 6 Toni i Bruno Dalić - 1 Toni i Davorka Dalić Toni Dalić - 5 Toni Dalić - 1 Toni Dalić - 2 Toni Dalić - 3 Marko Kutlić i Zlatko Dalić - 1 +22 Zlatko Dalić Galerija

Zlatko Dalić oženio je starijeg sina Tonija, a evo i tko je njegov drugi sin kojeg ima sa suprugom Davorkom.

Izbornik naše nogometne reprezentacije Zlatko Dalić na Instagramu je podijelio sretne vijesti za svoju obitelj. Uz fotografiju iz crkve, Zlatko je otkrio da se njegov stariji sin Toni vjenčao sa svojom dugogodišnjom djevojkom Ivom.

Toni i Iva izlazili su iz crkve nakon ceremonije vjenčanja, a Dalić je u opis tek kratko dodao: "Vjenčanje".

Toni ima 30 godina, nemamo ga priliku često vidjeti u javnosti jer se ne voli medijski eksponirati, no zna se da je prije tri godine stekao diplomu za digitalni marketing. Uz to, Toni je ljeti znao raditi kao DJ na Zrću na Pagu, a sada obnaša direktorsku funkciju u NK Varaždinu te sve aktivnosti uspije uklopiti uz svoj posao u banci.

A Zlatko i supruga Davorka Dalić osim Tonija imaju i mlađeg sina Brunu. On je pohađao je gimnaziju u Varaždinu, a zatim i studirao na američkom fakultetu u Zagrebu. Potom je magistrirao menadžment u Barceloni, a o njemu se previše također ne zna osim da je mirniji tip osobe u obitelji.

''Toni je na mamu, a Bruno na mene. Toni je impulzivan borac za pravdu, dok je Bruno mirniji i staloženiji. Najvažnije je da su odgojeni da budu pošteni i cijene druge. Supruga i ja potičemo ih da se školuju, da budu svoji ljudi'', izjavio je Zlatko Dalić jednom prilikom za domaće medije.

Zlatko nerijetko naglašava da su mu djeca najvažnija na svijetu, kao i da njegova supruga ima posebno mjesto u obitelji, a privatne detalje vole čuvati za sebe.

Sa suprugom Davorkom u braku je o 1992. godine. Dalić je u intervjuima često za suprugu govorio kako bez njezine potpune posvećenosti njemu i sinovima nikada ne bi mogao ostvariti svoje nogometne snove. Iskreno je u nekoliko navrata progovorio i o problemima koje su prebrodili u braku, a često je isticao i kako su oboje krenuli od nule s jakom željom da izgrade sve zajedno.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 5 +27 Žanamari Perčić - 4 Celebrity Žanamari navukla crvene kupaće tangice pa uz poznate stihove objasnila da ljeto za nju još nije gotovo!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Donna D'Errico - 1 Donna D'Errico - 2 Donna D'Errico - 3 Donna D'Errico - 3 +21 Donna D'Errico - 1 Nekad i sad Paparazzo fotke razotkrile kako zvijezda "Baywatcha" stvarno izgleda s 55 godina, ali ona od ovakvih objava ne odustaje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene