mnoge je iznenadila njezina pojava

Tko je i kako izgleda supruga Mile Kitića? Žena koja je uz njega tri desetljeća privukla je pozornost u kultnom beogradskom restoranu!

Mile Kitić i supruga Mile Kitić i supruga Antonio Ahel/ATAImages 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Mile Kitić i supruga Marta Savić - 2 Mile Kitić i supruga Marta Savić - 3 Mile Kitić i supruga Marta Savić - 6 Mile Kitić i supruga Marta Savić - 5 Mile Kitić i supruga Marta Savić - 8 Mile Kitić i supruga Mile Kitić i supruga Mile Kitić i supruga Marta Savić Mile Kitić - 4 Mile Kitić - 3 +20 Mile Kitić - 2 Galerija

Folk-pjevač Mile Kitić nastupio je u beogradskom restoranu Dva jelena, a na večeru je stigao sa suprugom Martom Savić, s kojom ga rijetko vidimo u javnosti.

Bosanskohercegovački folk-pjevač Mile Kitić jedan je od najpopularnijih glazbenika u regiji, a malo tko zna da je pjevač već tri desetljeća u sretnom braku s pjevačicom.

Ovaj tjedan Mile je nastupio u popularnom beogradskom restoranu Dva jelena, a upravo na to druženje poveo je svoju suprugu Martu Savić, koja je svu pozornost ukrala svojim izgledom.

U žutoj haljini s prorezima i s nevjerojatno tamnim tenom, Marta je bila fokus fotografa, a kako izgleda, pogledajte u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Mile Kitić - 6 Zanimljivosti Svi ga itekako dobro znaju kao Milu Kitića, no malo tko zna koje je pravo ime ovog folk-pjevača!

Inače, o njihovu braku slabo se priča u medijima, a Mile i Marta upoznali su se u Njemačkoj na jednom slučajnom zajedničkom nastupu. Razmijenili su brojeve telefona, a on se potom vratio u Sarajevo. Mile kaže da ga je Marta na prvu kupila lijepim ponašanjem, govorom, očarala ga je kao osoba, a osim toga bila je i veoma lijepa i atraktivna žena.

Poslije toga ostali su u kontaktu, a vrlo brzo se i zaljubili.

Jeste li znali da je Mile oženjen?

  • Da
  • Prvi glas!

Ukupno glasova:

U vezi su bili od 1988. godine, ali nisu željeli brak. Tek 1997. godine kad su dobili kćer Elenu odlučili su se i vjenčati.

Marta je čak 14 godina mlađa od Mile, no njihova ljubav nadjačala je predrasude o razlici u godinama.

Pogledaji ovo Mile Kitić - 1 Celebrity Folk-pjevač šokirao priznanjem o ljubavnicama pa razotkrio i druge kolege pjevače: ''Ne mogu ih imenovati, odu na turneju i sretnu neku...''

Prije Marte Mile je bio oženjen, i to kad je imao samo dvadesetak godina. Njegova prva supruga zvala se Bosiljka, a s njom je živio u Ilijašu i imaju kćer koja se zove Sanja.

S obzirom na to da od glazbe nije zarađivao više od neke prosječne plaće, a troškovi života bili su veliki, Mile je želio srediti potrebne papire za sebe, suprugu i kćer kako bi otišli u Ameriku živjeti i raditi. Po povratku iz vojske tako su i napravili. I u Americi se Mile bavio pjevanjem te je nastupao u jednoj kavani čak dvije godine.

Iz Amerike su se vratili 1982. godine, kad su i Milini otac i majka otišli u mirovinu te se odlučili vratiti u rodni kraj kako bi starost proveli na selu.

Sanja je već bila krenula u školu, a Mile i Bosiljka ubrzo su se rastali. Danas Sanja živi daleko od očiju javnosti, točnije u Njemačkoj, i majka je dvije kćeri. Detalji njezina odnosa s ocem nisu poznati široj javnosti.

No zato njezina mlađa polusestra Elena voli puniti medijske stupce, a bavi se glazbom poput svog oca.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 6 Georgina Rodriguez - 11 Georgina Rodriguez - 8 Georgina Rodriguez - 3 +26 Georgina Rodriguez - 13 Celebrity Ronaldova Georgina u badiću pokazala rezultate svakodnevnog boravka u teretani, za njih dvoje nema ništa labavo!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 11 Žanamari Perčić - 6 Žanamari Perčić - 5 +25 Žanamari Perčić - 4 Celebrity Žanamari Perčić pokazala kćerkicu i javila se s putovanja, izostanak supruga s fotografija opet je potaknuo šuškanja o njihovu braku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene