Modna ikona

Prvu damu iz susjedstva nazivaju najelegantnijom u regiji, a nijedno njezino pojavljivanje ne prolazi neopaženo!

Mirela Bećirović Mirela Bećirović Antonio Balic/Cropix 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Mirela i Denis Bećirović Mirela i Denis Bećirović Mirela i Denis Bećirović Mirela i Denis Bećirović Mirela i Denis Bećirović Mirela Bećirović - 5 Mirela Bećirović - 6 Mirela Bećirović - 2 Mirela Bećirović - 3 Mirela Bećirović - 4 +2 Mirela Bećirović - 7 Galerija

Mirela Bećirović, supruga člana Predsjedništva BiH Denisa Bećirovića, oduševljava regiju svojim elegantnim stilom.

Dugo nijedna prva dama u Bosni i Hercegovini nije zaintrigirala javnost kao Mirela Bećirović, supruga člana Predsjedništva BiH Denisa Bećirovića, piše Azra.

Iako se ne pojavljuje često u javnosti, zbog istančanog i profinjenog stila postala je modna ikona u zemlji, a nazivaju je i najelegantnijom prvom damom u regiji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mirela Bećirović (@mirela.becirovic.mb)

Posebnu pažnju privukla je na ovogodišnjem Sarajevo film festivalu gdje je zablistala u glamuroznoj haljini dostojnoj i holivudskog crvenog tepiha, a svojim odjevnim kombinacijama voli se pohvaliti i na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mirela Bećirović (@mirela.becirovic.mb)

"Uglavnom sama biram odjevne kombinacije. Pored toga što se trudim lijepo izgledati, jako mi je bitno da se ugodno osjećam u tome što nosim na sebi. Ne pratim slijepo trendove", kazala je Mirela za Azru.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mirela Bećirović (@mirela.becirovic.mb)

"Stojim iza toga da za dobar stil ne morate posjedovati skupe komade odjeće. U mom ormaru se nalaze komadi high street brendova koji su dostupni svima i koje oblačim i na prijemima kao i u privatno vrijeme", dodala je.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mirela Bećirović (@mirela.becirovic.mb)

Objasnila je kako ne voli da je se oslovljava kao prva dama, ali je istaknula da ponosno stoj uz svojeg supruga.

Inače, Mirela s suprugom Denisom dvoje djece, sina Danisa i kćer Enu-Miju.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Donatella Versace - 1 Donatella Versace - 3 Donatella Versace - 4 Donatella Versace - 2 +27 Donatella Versace - 9 Nekad i sad Anđeosku ljepotu izobličila je plastičnim operacijama, sad pokušava popraviti štetu koju si je nanijela, a na njoj su ostale prepoznatljive samo dvije stvari

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Vuica Matija Vuica Matija Vuica - 4 Matija Vuica u emisiji ''Zdravlje na kvadrat'' - 1 +17 Matija Vuica Celebrity Naša dizajnerica prošetala gradom u korzetu i otkrivena trbuha, nitko joj u ovom izdanju ne bi dao 65 godina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene