Premoćan glas!

Hoće li joj se zbog ''Tick Tocka'' javiti naša Albina? Ima tek 12 godina, a već joj predviđaju nastup na Eurosongu!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Tia Mikić - 1 Tia Mikić - 2 Tia Mikić - 3 Tia Mikić - 4 Tia Mikić - 6 Tia Mikić - 8 Tia Mikić - 7 Tia Mikić - 6 Tia Mikić - 5 Tia Mikić - 4 +17 Tia Mikić - 3 Galerija

Tia Mikić je u polufinalu showa "Supertalent" otpjevala pjesmu "Tick Tock" s kojom nas je Albina Grčić predstavljala ove godine na Eurosongu.

Tia Mikić ima tek 12 godina, ali kao da je rođena za svjetsku scenu i pozornicu, ne samo onu showa "Supertalent". Naime, u polufinalu je izvela pjesmu "Tick Tock" naše ovogodišnje predstavnice na Eurosongu Albine Grčić.

Pogledaj i ovo Marija Kolb ''tad sam imala 18 godina...'' Naša mlada glumačka zvijezda otvorila dušu o tragičnom gubitku: ''Znam da me čuva kao anđeo i prati svaki moj korak''

''Imala sam tremu, ali svidjela mi se reakcija publike i žirija. Ako budem ostala na sceni, bitno je truditi se, raditi na sebi, ne previše se isticati, već malo pomalo. Ljudi često dobivaju dojam da želim biti starija nego što jesam jer imam svoje pjesme i nastupam, ali ja sam još uvijek dijete. Mislim da je ljepše biti dijete nego odrastao, djeca imaju vremena za igru, slobodno vrijeme, a kad si odrastao moraš vodit brigu o poslu ili čemu već'', izjavila je Tia prije nastupa u polufinalu.

"Bila si izvrsna na audiciji, bio sam siguran da ćeš i sad biti izvrsna, razvalila si. Ali taj tvoj glas, da ja zaklopim oči i da te ne vidim, ne bih rekao da imaš 12 godina, ti kao da nosiš tu neku zrelost u glasu", poručio joj je Janko Popović Volarić.

"Vau, jako sam se iznenadila izborom pjesme. Meni se čini da je tebi ovo bilo prelagano, ovo je bila sjajna izvedba, otpjevano maestralno, ali malo je falilo energije iz audicijske emisije, to ti može samo biti kompliment", pohvalila ju je Maja Šuput.

"Preslatko izgledaš, jako ti dobro stoji 12 godina. Ti zvučiš kako zvučiš, super vodiš svoj glas i s njim super barataš. Večeras je falila jedino sugestivnost i scenska bezobraznost, ali ovo nije jednostavna pjesma, bravo Tia", izjavila je Martina Tomčić.

"Imaš moćan glas, što je super. Sve u svemu mi je bio dobar nastup i siguran sam da će to o njemu ispitivati i u srednjoj školi", zaljučio je Davor Bilman.

Tia Mikić se pjevanjem bavi od svoje četvrte godine, a svira akustičnu gitaru i sintisajzer i iza sebe ima već nekoliko singlova i videospotova. Njezin singl "Još je ljubav tu" ima preko 25 tisuća pregleda na YouTubeu, a snimila ga je sa zborom Zagrepčanke i dečki.

Polaznica je škole pjevanja Mikrofon.hr, a sa svojom prvom solističkom pjesmom "Terry Run" svake godine otvara humanitarnu utrku Terry Fox Run Croatia na zagrebačkom Jarunu.

Sudionica je i pobjednica više međunarodnih pjevačkih festivala, od kojih je ponosna na pobjede na prva dva izdanja Zagifesta 2018. i 2019. godine u svojoj kategoriji, kao i Čarobne frule 2018. i FeNS-a 2019. godine, a posebno na osvojen Grand Prix Malog MEF-a. Osvojila je i nekoliko prvih nagrada prošle godine na raznim online internacionalnim pjevačkim festivalima, između ostalog u Poljskoj i Njemačkoj.

Sa svojim zborom ''Zagrepčanke i dečki“ snimila je nekoliko svojih solističkih i sudjelovala u većem broju ostalih video spotova. Članica je i njihove plesno-pjevačke skupine "Teens".

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene