ona je bomba!

Srpska pjevačica koja je s Prijom napravila show u Zagrebu, sada je u seksi haljini pokorila emisiju koja je hit u regiji!

Tea Tairović - 5 Tea Tairović - 5 Antonio Ahel/ATAImages 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tea Tairović - 2 Tea Tairović - 3 Tea Tairović - 4 Tea Tairović - 1 Tea Tairović - 3 Tea Tairović - 14 Tea Tairović - 11 Tea Tairović - 10 Tea Tairović - 2 Tea Tairović - 3 +19 Tea Tairović - 4 Galerija

Tea Tairović u svečanoj crnoj haljini s prozirnim čipkastim dijelovima stigla je na snimanje showa "Ami G".

Pjevačica Tea Tairović gostovala je kod voditelja Ognjena Amidžića u srpskom showu "Ami G" gdje je zapjevala pjesme sa svog novog albuma "Balerina". 

Tamo je stigla u dugoj baršunastoj crnoj haljini koja je na par mjesta sadržavala prozirne dijelove. Kosu je svezala u visoki rep te ga ispunila kovrčama, a kao modni dodatak nosila je zlatne naušnice.

Nasmiješena je pozirala u društvu kolegica Marije Mikić i Barbare Bobak. 

Podsjetimo, Tea je bila gost iznenađenja na trećem koncertu Aleksandre Prijović u zagrebačkoj Areni gdje je sve muškarce osvojila svojom kratkom haljinicom u kojoj je istaknula bujno poprsje. Također, mnogi nisu ostali imuni ni na njezine zavodljive pokrete bokovima po kojima je javnosti odavno poznata.

Zajedno s Aleksandrom otpjevala je pjesmu "S kime spavaš", a kasnije izvela i svoj najveći hit "Samo na jednu noć".

Na Instagramu je prati 711 tisuća pratitelja s kojima dijeli svoje nove izvedbe, ali i objavljuje fotografije u kojima ističe svoje zavodljive atribute.

Samo neki od njezinih poznatih hitova su "Balerina", "100%", "Plakala bih i bez suza", "Bibi Habibi" i mnoge druge.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Božo Kralj - 2 Božo Kralj - 6 Božo Kralj - 9 Božo Kralj - 10 +11 Božo Kralj - 8 Celebrity Svi su se pitali tko je ova zgodna brineta pored Aleksandre Prijović, a onda je za one koji ne znaju uslijedilo pravo iznenađenje!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos - 8 +18 Martina Vrbos - 7 Nekad i sad Našoj pjevačici u Beogradu skliznuo topić s grudi taman u trenutku kad je stajala pred fotografima, ali ona je nastavila pozirati!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene