Milijuni za milijunom

Vjerovali ili ne: Ona je na broju 1 i vrijedi 40 milijuna dolara!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Izašla je top lista najplaćenijih glazbenika svjetske glazbene scene – A prema Forbesu i Billboardu, na broju 1 je zasjala mlada country pjevačica!

Možda ima ljubavnih problema ali novčanih sigurno nema. Taylor Swift u samo godinu dana zaradila je gotovo 40 milijuna dolara. I to sve isključivo od glazbe. Njezini albumi redovito su na samom vrhu najprodavanijih. A samo posljednja turneja Red joj je donijela zaradu od 30 milijuna dolara.

Pogledaj i ovo Taylor Swift i Travis Kelce - 11 O njima se priča Najpoznatiji par na planetu uhvaćen je u opuštenim trenucima i razgolićenim izdanjima, napokon su pronašli malo vremena za sebe!

VIDEO 'Ja ne šefujem. Ja jesam šefica'

Na drugo mjesto zarada smjestio se countrey pjevač Kenny Chasney, sa zaradom od vrtoglavih 32 milijuna dolara. Koliko je uspješan svjedoči i to što je jednu njegovu turneju pogledalo milijuna ljudi.

Nakon sedmogodišnje pauze od glazbe Justin Timberlake vratio se pod svjetla pozornice. I zaradio više od 31 milijun dolara u samo godinu dana.

Posljednji album The 20/20 Experience bilježi velike uspjehe, a Justinova turneja sa Jay-Zjem smjestila ga je na treće mjesto ove ljestvice.

Više od 29 milijuna u džep je pospremio Bon Jovi, a odmah iza njega našli su se Rolling Stonesi.

Šesto mjesto zauzela je Beyonce. Glazbena diva lani je zaradila 24 milijuna dolara. A svoje obožavatelje iznenadila je kad je nenajavljeno objavila novi album, koji je oborio rekorde prodaje.

Među prvih deset našli su se još i američki bend Maroon 5, sa zaradom od 22 milijuna dolara. I Pink koja je u zadnjih 12 mjeseci zaradila više od 20 milijuna dolara.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene