"Ovo nisam u životu doživjela"

Tatjana Jurić u nenadanim problemima: Zakasnila je na posao, a našla se i na meti prevaranata!

Tatjana Jurić Tatjana Jurić Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić - 2 Tatjana Jurić - 1 Tatjana Jurić - 4 Tatjana Jurić - 3 Tatjana Jurić - 2 Tatjana Jurić - 1 Tatjana Jurić - 2 Tatjana Jurić +15 Tatjana Jurić u emisiji ''Zdravlje na kvadrat'' - 12 Galerija

Tatjana Jurić zakasnila je na posao zbog prometnog kolapsa koji je izazvao snijeg u Zagrebu, a našla se i u drugim problemima.

Radijska voditeljica Tatjana Jurić (41) na putu do posla zapela je u prometu zbog snijega koji je na zagrebačkim ulicama izazvao potpuni kaos.

Jutarnja ekipa radija Bravo obavijestila je slušatelje da voditeljica neće na vrijeme stići u smjenu, koja je trebala početi u 9 sati, a pustili su i njezinu izjavu.

Tatjana je rekla da ovakav kolaps u životu nije doživjela i da je taksi u kojem se vozila zbog snijega i gužve stajao pola sata na jednom mjestu.

Pogledaji ovo Tatjana Jurić Celebrity Prekrasna Tatjana Jurić uz bok najvećim svjetskim zvijezdama u Veneciji, pogledajte njezino savršeno izdanje za crveni tepih!

Prije toga se u pričama na Instagramu požalila na još jedna problem u kojem se našla ni kriva ni dužna.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by bravo! (@bravo.feeling)

"Ovo nisam ja, ovo nije moj profil, i ne postoji nikakva nagradna igra za 10 tisuća eura! Čuvajte svoje podatke i molim, prijavite ova profil. Hvala svima na javljanju ovih dana!", napisala je Tatjana uz fotografiju svojeg lažnog profila, koji je osvanuo na društvenim mrežama.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Anamarija Asanović s mamom Katarinom Anamarija Asanović s mamom Katarinom Anamarija i Antonijo Asanović s mamom Katarinom Aljoša, Anamarija i Katarina Asanović +30 Anamarija Asanović Celebrity Anamarija Asanović objavila je fotografiju s mamom, koju rijetko viđamo, a o braku njezinih roditelja već godinama kruže nagađanja!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek Salma Hayek Salma Hayek - 5 Salma Hayek - 1 +25 Salma Hayek - 2 Nekad i sad Salma Hayek kao od majke rođena: Pohvalila se fotografijama na kojima se gola valja po krevetu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene