Nakon 33 godine!

Dobro raspoložena Tajči priredila noć za pamćenje svojim obožavateljima, sve je prštalo od emocija i nostalgije na koncertu u Lisinskom!

Tatjana Cameron Tajči Tatjana Cameron Tajči Goran Mehkek/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Cameron Tajči - 3 Tatjana Cameron Tajči - 4 Tatjana Cameron Tajči - 5 Tatjana Cameron Tajči - 7 Tatjana Cameron Tajči - 8 Moti Giladi Tatjana Cameron Tajči - 1 Moti Giladi In Magazin: Tatjana Matejaš Cameron (Tajči) - 5 In Magazin: Tatjana Matejaš Cameron (Tajči) - 3 +19 In Magazin: Tatjana Matejaš Cameron (Tajči) - 1 Galerija

Tatjana Cameron Tajči nastupila je u Lisinskom gdje su ona i Moti Giladi izveli svečani koncert u čast 75. obljetnice drzave Izrael i 26 godina diplomatskih odnosa Hrvatske i Izraela.

Naša legendarna i omiljena pjevačica Tatjana Cameron Tajči razveselila je brojne obožavatelje koncertom nje i Motija Giladija u prepunoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu u kojoj je napustila prvi put nakon 33 godine.

Sjajno raspoložena, ali i emotivna 53-godišnja Tajči izvela je svoje najveće hitove poput "Hajde da ludujemo", "Dvije zvijezdice", "Milion godina" i brojne druge, a koje je cijela dvorana pjevala u jedan glas i nostalgično se prisjetila nekih davnih vremena.

Tajči je na koncertu promijenila nekoliko outfita, među kojima se posebno istaknula narančasta haljina koja je podsjetila na onu s Eurosonga, pa crna svjetlucava haljina, ali i bijelo odijelo s prslukom i dužim dijelom na leđima kao plaštom, a koje je i sama pokazala u pričama na svom profilu na Instagramu.

"Kakva čarobna večer, duboko sam zahvalna", napisala je uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tajci (@tajcicameron)

Tajči je osmišljavanje kostima za njezin veliki koncert u Lisinskom s punim povjerenjem prepustila cijenjenom domaćem dizajneru Ivanu Friščiću s kojim surađuje već godinama.

''Uvijek mi napravi sve što mi paše, kao da mi čita misli'', pohvalila Tajči Ivana Friščića uoči koncerta pred kamerama IN Magazina.

Svečani koncert Tajči i Motija Goldija bio je održan u čast 75. obljetnice drzave Izrael i 26 godina diplomatskih odnosa Hrvatske i Izraela. 

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston i Jon Hamm - 2 Jennifer Aniston i Jon Hamm - 1 Jennifer Aniston i Jon Hamm - 3 Jennifer Aniston i Jon Hamm - 5 +23 Jennifer Aniston i Jon Hamm - 4 Celebrity Potpuno gola Aniston snimila vruće scene seksa, izgleda jednako senzacionalno kao u svojoj prvoj golišavoj sceni davne 2006. godine!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Meryem Uzerli - 2 Meryem Uzerli - 6 Meryem Uzerli - 3 Meryem Uzerli - 5 +29 Meryem Uzerli - 4 Nekad i sad Fatalna Hurem više ne može sakriti što je učinila svom licu, a prije 12 godina svi su pričali o njenoj prirodnoj ljepoti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene