Ispod nije imala ništa

Zgodna brineta koja javno i otvoreno priča o seksualnom životu pokazala je skoro sve u prozirnoj haljini!

Melissa Sata Melissa Sata Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Melissa Satta - 3 Melissa Satta - 1 Melissa Satta - 4 Melissa Satta - 5 Melissa Satta - 6 Melissa Satta - 8 Melissa Satta - 9 Melissa Satta - 10 Melissa Satta - 1 Melissa Satta - 2 +23 Melissa Satta - 3 Galerija

Talijanska TV voditeljica Melissa Satta zaludjela je sve okupljene na crvenom tepihu Venecijanskog filmskog festivala u haljini koja je otkrila svu njenu raskoš.

Talijanska televizijska voditeljca Melissa Satta zaludjela je sve okupljene na crvenom tepihu Venecijanskog festivala. Na premijeru filma stigla je u plavoj dugoj haljini ispod koje nije nosila baš ništa, a tanki materijal pokazao je njene grudi.

Pogledaj i ovo Matteo Berrettini, Melissa Satta fatalna brineta Njemu tepaju da je najzgodniji na svijetu, no potpuno ga je zasjenila 10 godina starija djevojka, koja je nekoć ljubila slavnog nogometaša!

Voditeljica je za spektakularne fotografije nekoliko puta zamahnula lepršavom haljinom koja je potom još više otkrila njene obline, a odjevnu kombinaciju upotpunila je crnim sandalama na petu i dijamantnim naušnicama.

Melissa je Talijanima dobro poznata zbog svog seksipila, a glumila je i u seriji ''Striscia la notizia''. Sa 16 godina krenula je u modnu industriju te se natjecala na dva natjecanja za Miss 2003. i 2005. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melissa Satta (@melissasatta)

Ljubavni život ove 36-godišnjakinje punio je talijanske medijske stupce, a prva veća ljubav bio je Talijan Daniele Interrante. O njihovoj ljubavi nije se znalo puno, a zajedno su bili tri godine. Nakon njega, utjehu je pronašla u nogometašu Christianu Veriju. Njihova veza trajala je pet godina, a završila je jer ju je Daniele prevario s talijanskom porno-glumicom Sarom Tommasi.

Melissa se također pridružila klubu djevojaka koje vole starije muškarce pa je 2011. godine čak bila i zaručena za poznatog talijanskog seksi djedicu Gianlucu Vacchija, ali zaruke su ubrzo i raskinute.

Povezivalo ju se i s brojnim ostalim poznatim strancima među kojima i s pokojnim Kobeom Bryantom, a njihova noć provedena u hotelu navodno je bila i okidač zbog kojeg su se popularni košarkaš i supruga Vanessa Bryant skoro rastali.
2011. godine, Satta je krenula izlaziti s nogometašem Kevinom Princeom- Boatengom, a on ju je ubrzo i zaprosio.

2014. godine rodio im se sinčić Maddox Prince, a svoju su ljubav ozakonili brakom 2016. godine. Ipak, ljubav nije bila vječna te su se rastali 2020. godine.

Od prošle godine, Melissa je u vezi s biznismenom Mattiom Rivettijem.

Melissa je uvijek bila otvorena i oko svog seksualnog života. Za medije je nekoliko puta progovorila o njemu, a za Vanity Fair priznala je kako voli grubi seks.

''Kevin i ja vodimo ljubav u prosjeku od sedam do deset puta tjedno. Predigra me nervira i mrzim je, volim kad se odmah bacimo na posao'', započela je.

''Omiljeni mi je položaj kad sam ja na Kevinu jer tad imam bič u rukama i potpuno ga kontroliram. Činjenica da se tako često seksamo me ne čini nimfomankom. Morate biti vrlo oprezni s onim što izjavljujete u nogometu, osobito kada je riječ o seksu. Ne možete vjerovati u kojem vrtlogu sam završila'', govorila je.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 5 Nina Badrić - 1 +26 Nina Badrić Celebrity Nina Badrić sjela na rub ceste pa pokazala s kim je odsjela u luksuznom hotelu: ''Čarobno kao čarobno jutro''

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lindsey Vonn - 3 Lindsey Vonn - 4 Lindsey Vonn - 6 Lindsey Vonn - 5 +6 Lindsey Vonn - 7 Celebrity Prepoznajete li ovu sportašicu? Skijaška odijela zamijenila je seksi badićima, a sad je često mijenjaju i s jednom glumicom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene