Potpuna suprotnost

Dok njezina slavna sestra pazi na svoje ponašanje u javnosti, ona pije i vozi te sada ide u zatvor

Tala Alamuddin (Foto: Profimedia) Tala Alamuddin (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tala Alamuddin (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Getty Images) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) +0 George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Galerija

Talu Alamuddin, sestru Amal Clooney, singapurska policija zna po brojnim prometnim prekršajima.

I dok poznata odvjetnica te supruga holivudskog glumca Georgea Clooneyja pazi na imidž koji ima u javnosti, njezina sestra potpuna joj je suprotnost.

Pogledaj i ovo George i Amal Clooney - 5 Savršen par Zaljubljeni su kao i prvog dana, a način na koji glumac tretira svoju lijepu suprugu sve uvijek ostavlja bez teksta

47-godišnja Tala Alamuddin Le Tallec, sestra poznate odvjetnice Amal Alamuddin, odnosno Clooney, ponovno je u problemima sa zakonom.

Zbog nekoliko prometnih prekršaja Tala je kažnjena s 3 tjedna zatvora te 6400 dolara kazne. Također, s obzirom na to da je vozila u alkoholiziranom stanju, Tali će biti oduzeta vozačka dozvola na čak 4 godine nakon što iziđe iz zatvora.

Sestra uspješne odvjetnice živi u Singapuru, a jednom ju je prilikom singapurska policija zaustavila također u "veselom" stanju, a osim toga, vozila je bez tamošnje posebne dozvole i bez osiguranja automobila. Tala je u automobil ušla u pijanom stanju i bez dopuštenja supruga Nicolasa, što je bio još jedan prekršaj.

Policajac koji je zaustavio sestru puno poznatije Amal otkrio je tabloidima kako je zaudarala na alkohol te bila u potpunosti smušena, pa nije mogla ni odgovoriti kamo ide.

Drugim riječima, ovo je majci četvero djece drugi prometni prekršaj zbog alkohola, a prvi put joj je vozačka oduzeta u razdoblju od 2013. do 2015. godine.

Tada je preko svog odvjetnika poručila kako jako žali zbog svojih postupaka, no istaknula je i kako trpi posljedice neželjenog publiciteta. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene