Bježali od fotografa

Sylvester Stallone s obitelji stigao u Split! U Hrvatskoj će proslaviti i 73. rođendan?

Sylvester Stallone (Foto: Profimedia) Sylvester Stallone (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sylvester Stallone (Foto: Profimedia) Sylvester Stallone (Foto: Profimedia) Sylvester Stallone (Foto: Profimedia) Sistine Stallone (FOTO: Profimedia) - 1 Sylvester Stallone (FOTO: Getty) Sylvester Stallone (FOTO: Getty) Sylvester Stallone (FOTO: Getty) +0 Sylvester Stallone (FOTO: Getty) Galerija

Sylvester Stallone stigao je u Hrvatsku u društvu obitelji.

Legendarni holivudski glumac Sylvester Stallone pridružio se brojnim kolegama koji su našu zemlju odabrali za svoj savršen ljetni odmor, stigavši u Split u društvu članova obitelji.

Pogledaj i ovo Sylvester Stallone i Jennifer Flavin Sada su u sedmom nebu Još nedavno se htjela razvesti od svog 23 godine starijeg supruga, a on ju sada pipka gdje stigne i ona se na to nimalo ne buni!

Iako je 72-godišnji glumac izašao kroz sporedni izlaz Splitske zračne luke, fotoreporteri su uspjeli uhvatiti njegovu suprugu Jennifer Flavin te kćeri Sistine Rose, Sophiju Rose i Scarlet Rose, piše Slobodna Dalmacija.

Fotografije njihova dolaska možete pogledati ovdje.

Kako piše Slobodna Dalmacija, obitelj Stallone u Split je stigla letom iz Venecije, luksuznim crnim kombijima prebačeni su do Zapadne obale, a vjeruje se i kako će posjetiti neke od naših otoka.

U slučaju da se dovoljno dugo zadrži u Hrvatskoj, Sylvester će u Hrvatskoj proslaviti 73. rođendan, i to 6. srpnja, što bi za nas bila sjajna promocija u cijelom svijetu. 

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: AFP) +9 Nicole Kidman (Foto: AFP) Celebrity Nekad je bila oličenje ljepote, a danas još jedna zvijezda koja je pretjerala s estetskim zahvatima?

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene