korak iza hrvatske

Evo što o Baby Lasagni misli trenutačno njegova najveća konkurencija: ''Mislim da je Marko...''

Nemo Mettler Nemo Mettler Screenshot/Youtube 1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Nemo - 1 Nemo - 2 Nemo Mettler Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna - 6 Baby Lasagna - 5 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 5 +28 Baby Lasagna i Martin Kosovec - 1 Galerija

Nemo Mettler nastupa u drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga, a ovako je nedavno govorio o pjesmi ''Rim Tim Tagi Dim''.

Dok Baby Lasagna drži prvo mjesto na kladionicama za pobjedu na Eurosongu, slijedi ga Nemo Mettler, koji je trenutačno njegov najveći konkurent. 

Švicarski reper, koji nastupa danas u drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga, nedavno je gostovao u emisiji "Music Pub" Zlatka Turkalja Turkija, u kojoj je otkrio što misli o pjesmi "Rim Tim Tagi Dim" našeg predstavnika.

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 5 Zanimljivosti Objava o prolasku Baby Lasagne u finale prikupila je najviše lajkova na službenim eurovizijskim stranicama!

"Obožavam 'Rim Tim Tagi Dim' i mislim da je Marko kao Baby Lasagna vrlo inspirativan. I uvijek je bio u mojih prvih pet, iako se mojih prvih pet stalno mijenja, on je uvijek među njima. Mislim da ovu pjesmu čini posebnom to što je vrlo zabavna, ali i da u njoj ima puno istine. Shvaćam značenje pjesme, vrlo je autentična i istinita. Sviđa mi se", poručio je.

Za svoju pjesmu za Eurosong kazao je da je zahtjevna, ali i vrlo zabavna. Svira violinu, bubnjeve i klavir, za koji kaže da je instrument s kojim se osjeća najpovezaniji te mu je najdraži instrument za prenošenje osjećaja.

Kako vam se sviđa pjesma "The Code"?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Kad je riječ o Eurosongu, kaže da mu mnogo znači što može dijeliti takvu platformu s drugim umjetnicima iz Europe, povezati se s njima, imati takav oblik razmjene i razgovarati o glazbi, naučiti više o njoj i upoznati različite kulture. 

Pogledaji ovo Baby Lasagna Zanimljivosti Baby Lasagna pretekao jednu od najvećih svjetskih zvijezda na iTunesu, evo na kojem se mjestu našao!

Istaknuo je tada i da je jedan od najvažnijih koraka u njegovu životu bio onaj kad se izjasnio kao nebinarna osoba, prije svega pred svojim prijateljima i obitelji, ali i pred javnošću.

Progovorio je i o osjećajima zbog prvog mjesta na kladionicama

"Osjećaj je između nadrealnog, apsolutno nadrealnog i nevjerojatnog", kaže. 

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 9 Celebrity Pogledajte kakav je raspašoj Baby Lasagna napravio u švedskom noćnom klubu, bila je prava ludnica!

Pogledaji ovo Nutsa Buzaladze Celebrity Pogledajte zanimljive prizore s drugog polufinala Eurosonga, bit će tu svega!

Pogledaji ovo Zsa Zsa Celebrity Baby Lasagni obratila se žena zbog koje cijeli svijet zna za njega: ''To što si bio rezerva je baš tako trebalo biti...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene