Ostavio grešni život

Upoznali su se dok je ona kupovala Bibliju: 8 godina je čekao da mu Bog pošalje suprugu!

Hosea & Esther (Foto: Nova TV) - 3 Hosea & Esther (Foto: Nova TV) - 3 Nova TV 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hosea & Esther (Foto: Nova TV) - 1 Hosea & Esther (Foto: Nova TV) - 2 Hosea & Esther (Foto: Nova TV) - 3 Hosea & Esther (Foto: Nova TV) - 4 Hosea & Esther (Foto: Nova TV) - 5 Hosea & Esther (Foto: Nova TV) - 6 Hosea i Esther (Foto: Nova TV) +0 Hošea i Estera (Foto: Nova TV) Galerija

Slaviša i Gordana u Supertalentu su izveli glazbeno-plesnu točku, no nisu previše oduševili žiri.

Supružnici Slaviša i Gordana iz Lipika u sedmoj sezoni Supertalenta nastupili su pod umjetničkim imenom Hošea i Estera.

Pogledaj i ovo Elena Brnić (Foto: NOVA TV) Zvijezda je rođena Za 13-godišnju Elenu Brnić iz Supertalenta sada je saznao cijeli svijet, evo i kako

Njihov talent bio je pjevanje, preciznije Slaviša je pjevao, a Gordana plesala uz njega. Gordana je bivša profesionalna tenisačica (18. rangirana juniorka u Hrvatskoj), a više od 20 godina bavila se i atletikom. Po zanimanju je profesorica kineziologije, profesionalni teniski trener i osobna trenerica. No njezina najveća ljubav i strast jest ples.

S druge strane, Gordanin suprug Slaviša ističe kako je rođen 1976. godine, no 2008. se obratio, odnosno ponovno rodio.

"Od tada moj život kreće u potpuno drugom smjeru... Ostavio sam grešni i bezbožni život. Počeo sam čitati Bibliju i sve više imao intimni odnos s Bogom. Čekao sam dugo godina da mi Bog podari suprugu stvorenu za mene i to se i ostvarilo 2017. godine", započeo je.

"U braku smo dvije godine, i sa svojom suprugom želim raditi odnosno svijetliti za Gospodina, a vjerujemo da i On to želi. Da mu zajedno pjevamo i plešemo u radosti", ističe Slaviša, koji je život posvetio pisanju i skladanju pjesama.

Prošle godine Slaviša je potpisao ugovor s američkom izdavačkom kućom Bentley Records iz New Yorka i do sada je izdan njegov prvi autorski singl pod naslovom "What will I do".

"Na toj skladbi koja je žensko-muški duet, imao sam priliku ugostiti 12 puta nominiranog i četverostrukog dobitnika nagrade Grammy Joela Kibblea za muški vokal", dodao je ponosno Slaviša.

Ipak, par nije bio od velikih riječi glede svog nastupa u showu, već su nam u kratkom telefonskom razgovoru istaknuli kako nisu zadovoljni njime te kako smatraju da je publika bila oduševljena, dok žiri nije bio blagonaklon u komentarima prema njima.

"Mi nismo ovdje došli da budemo neki show. Show je za klaunove, mi smo došli biti ovdje što jesmo", odlučno su poručili ranije, no u nastavku Supertalenta ipak ih nećemo gledati.

Više o Supertalentu čitajte OVDJE.

 

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene