Ponovno vjenčani!

Srpska folk pjevačica stala pred oltar po drugi puta s istim muškarcem, vjenčanju prisustvovali i drugi estradni pjevači

Katarina Grujić - 7 Katarina Grujić - 7 Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Grujić - 7 Katarina Grujić vjenčanje - 4 Katarina Grujić vjenčanje - 5 Katarina Grujić vjenčanje - 3 Katarina Grujić vjenčanje - 2 Katarina Grujić vjenčanje - 1 Darko Lazić Andreana Čekić Katarina Grujić - 1 Katarina Grujić - 2 +16 Katarina Grujić - 3 Galerija

Srpska folk pjevačica Katarina Grujić i nogometaš Marko Gobeljić prije nekoliko su mjeseci dočekali prvo dijete, a sad su svoju ljubav ozakonili i u crkvi.

Srpska folk pjevačica Katarina Grujić rekla je da nogometašu Marku Gobeljiću, ali ovog puta u crkvenom obredu u jednoj od crkvi u Beogradu.

Pogledaj i ovo Lais Ribeiro i Joakim Noah - 5 Napokon sretna! Rodila je sa 17 godina i živjela u siromaštvu, a vjeru u ljubav i život vratio joj je košarkaš za kojeg se nedavno udala

Par je do crkve stigao velikom bijelom limuzinom, a ispred su ih dočekali trubači i mnogo znatiželjnih novinara.

Mladenci su uhvaćeni prije ulaska u crkvu, a vjenčanju su prisustvovale i mnoge druge estradne zvijezde poput Darka Lazića i Andreana Čekić koja je Katarini bila i vjenčana kuma.

Prema pisanju srpskih medija, Andreana je, navodno, zaboravila uzeti vjenčano prstenje, ali problem je ubrzo bio riješen pa je vjenčanje moglo započeti.

Katarina i Marko već su jednom izrekli da pred matičarom i najbližom obitelji u rujnu prošle godine, a pjevačica je za tu priliku imala jednostavnu bijelu vjenčanicu.

Ovog puta odlučila se za nešto raskošnije s više detalja, a kosu je svezala u nisku pundžu iznad koje je imala i krunu načinjenu od sitnih dijamantića.

Marko je 30-godišnju pjevačicu zaprosio u lipnju 2021. nakon ne toliko duge veze, a brzo im je stigla i beba.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Grujić Gobeljić (@katarinagrujic.doll)

Kćer koju su nazvali Katja, rodila se u prosincu prošle godine, a radosni roditelji često na svojim društvenim mrežama dijele fotografije malene djevojčice.

Katarina je nedavno proslavila i 30. rođendan, a fotografije s proslave podijelila je na svom Instagram profilu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Grujić Gobeljić (@katarinagrujic.doll)

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Aliana Mawla - 2 Aliana Mawla - 3 Aliana Mawla - 1 Liam Payne i Maya Henry (Foto: Profimedia) +20 Liam Payne i Maya Henry (Foto: Instagram) Celebrity Prije samo tjedan dana ljubila je slavnog ljepotana, ali već je svemu došao kraj i čini se da zbog toga ne tuguje baš!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar - 3 Kaja Vidmar - 2 Kaja Vidmar - 6 Kaja Vidmar - 5 +9 Kaja Vidmar - 4 Celebrity Djevojka koju povezuju s našim nogometašem konačno je objavila i ime novorođene kćeri, pratitelje raznježila fotkama u istim haljinicama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene