Zvuči li vam pjesma poznato?

Španjolski predstavnici na Eurosongu plagirali Nedu Ukraden? Oglasila se i pjevačica: "Platit će sigurno!"

Neda Ukraden Neda Ukraden YouTube/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nebulossa Neda Ukraden Neda Ukraden Neda Ukraden Neda Ukraden Neda Ukraden Neda Ukraden - 3 Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden - 1 Neda Ukraden +19 Neda Ukraden - 2 Galerija

Srpski mediji navode kako je pjesma "Zorra", s kojom će grupa Nebulossa predstaviti Španjolsku na ovogodišnjem Eurosongu, plagijat pjesme Nede Ukraden "Bomba".

Španjolsku će na ovogodišnjem Eurosongu predstavljati grupa Nebulossa s pjesmom "Zorra".

Predstavnika za Eurosong odabrali su proteklog vikenda, a već su se pojavile optužbe i da je pjesma plagijat.

Kako navode srpski mediji, Španjolci su plagirali pjesmu Nede Ukraden "Bomba", s kojom se ona 2020. godine predstavila na Beoviziji, srpskom izboru za pjesmu Eurovizije.

Pogledaji ovo ukrajina Zanimljivosti Ukrajinci izabrali predstavnike za Eurosong: Poslušajte kako zvuči pjesma koja je već sada favorit za pobjedu!

Pjesma je izazvala lavinu reakcija na društvenim mrežama, gdje su mnogi komentirali da podsjeća na Nedin hit.

O svemu se oglasila i sama pjevačica.

"Upravo sam se vratila iz Amerike s turneje i nisam imala priliku čuti ništa od pjesama na Eurosongu. Ako je točno to što kažete da Španjolska pjesma sliči mojoj 'Bombi', to je prije svega kompliment, a drugo - platit će sigurno! Poslušat ću, konzultirat ću se s autorom i onda ću odlučiti što ću napraviti. Hvala na informaciji", rekla je pjevačica za Mondo.rs.

U nastavku poslušajte obje pjesme pa sami presudite radi li se o plagijatu.

 

 

Je li pjesma "Zorra" grupe Nebulossa plagijat pjesma Nede Ukraden "Bomba"?

  • Da, zvuče isto
  • Ne, nema sličnosti

Ukupno glasova:

 

Zanimljivo je da je i srpska pjevačica Dara Bubamara 2022. godine tvrdila kako je pjesma "SloMo" tadašnje španjolske predstavnice na Eurosongu Chanel plagijat njezine pjesme "Ekstravagantno".

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić +10 Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Celebrity Evo kako izgleda i čime se bavi supruga suca Ivana Turudića, zajedno imaju i dvoje djece

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Ivan Huljić Jelena Rozga i Ivan Huljić Jelena Rozga i Ivan Huljić Jelena Rozga - 2 +26 Jelena Rozga - 1 Celebrity Rozga uhvaćena u društvu 11 godina mlađeg poznatog Splićanina, za kojeg se šuškalo da joj je više od prijatelja

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene