"Božji blagoslov"

Sonja Kovač u suzama objavila najljepšu moguću vijest i podijelila emotivnu snimku: "Najveća nagrada uvijek dolazi u pravo vrijeme!"

Sonja Kovač - 5 Sonja Kovač - 5 Sonja Kovač/Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 5 Sonja Kovač - 6 +15 Sonja Kovač - 4 Galerija

Sonja Kovač čeka prvo dijete, a sretnu je vijest podijelila na društvenim mrežama.

Naša influencerica i glumica Sonja Kovač na svom je profilu na Instagramu objavila sretnu vijest da ona i njezin zaručnik Goran Mandić čekaju prvo dijete i objavila video koji je sve dirnuo.

"Život nas uči strpljenju i onda najveća nagrada uvijek dolazi u pravo vrijeme!", napisala je 39-godišnja Sonja uz video u kojem pokazuje pozitivni test za trudnoću i plače od sreće te na kraju grli Gorana.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

"Čestitam od srca", "Topppp, čestitam", "Bogu hvala, predivna vijest", "Predivnoo!! Čestitam od srca! Neka sve bude u najboljem redu i da u sreći i zdravlju dočekate svoju bebu", "Čestitam Sonja, slijedi vam najljepše razdoblje", "Božji blagoslov", "Čestitam Sonjice, nek ste živi i zdravi", poručili su joj brojni pratitelji u komentarima.

Sonja se prvotno proslavila kao glumica u seriji "Zauvijek susjedi", a otkako se ostvarila kao influencerica, živi život kao iz bajke. Putuje svijetom, pozivaju je na prestižne modne događaje, dizajneri joj poklanjaju odjeću, a vodeći svjetski brendovi kozmetike obasipaju je poklonima.

S njom je često i njezin zaručnik Goran Mandić, koji ju je zaprosio na Maldivima na desetu godišnjicu njihove veze i kojeg je dugo skrivala od javnosti.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Rogoznica - 2 Boris Rogoznica - 6 Boris Rogoznica - 4 Boris Rogoznica - 5 +25 Boris Rogoznica - 3 Celebrity Boris Rogoznica se za blagdane skinuo samo u gaće, pa pokazao na čemu je to radio cijele godine: "Prekrasno!"

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Dominik Škalec - 11 Dominik Škalec - 10 Dominik Škalec - 9 Dominik Škalec - 8 +10 Dominik Škalec - 7 Celebrity Dominik podijelio savjet mentora Stjepana koji će zauvijek pamtiti, a evo i što ga je najviše pogodilo nakon izlaska iz MasterChefa!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene