Je li moguće?

Omiljeni zvjezdani par potaknuo šuškanja o razvodu, njegov hladan potez pokazao je kako stvari među njima stvarno stoje?

Sofia Vergara i Joe Manganiello Sofia Vergara i Joe Manganiello Joe Manganiello/Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara i Joe Manganiello Sofia Vergara - 1 Sofia Vergara - 2 Sofia Vergara i Joe Manganiello - 6 Sofia Vergara i Joe Manganiello - 7 Sofia Vergara - 1 Sofia Vergara - 3 Sofia Vergara - 2 Sofia Vergara i Joe Manganiello - 5 Sofia Vergara i Joe Manganiello - 4 +17 Sofia Vergara i Joe Manganiello - 1 Galerija

Sofia Vergara proslavila rođendan bez svog supruga Joa Manganiella, a on joj tim povodom uputio tek hladnu čestitku na svom profilu na Instagramu.

Slavni holivudski par Sofia Vergara i Joe Manganiello slove kao jedan od omiljenih i najzgodnijih, međutim ovih su se dana našli u središtu pažnje i potaknuli glasine da među njima nije sve kako treba biti.

Naime, Sofia je nedavno proslavila 51. rođendan i to u Italiji u društvu prijatelja, dok 45-godišnjeg Joea nije bilo na vidiku. On se tek oglasio na svom profilu i supruzi uputio po mnogima poprilično hladnu čestitku, objaviviši njihovu staru i mutnu fotografiju uz poruku "sretan rođendan, Sofia" bez ikakvih dodatnih izljeva nježnosti i ljubavi što za njega nije uobičajeno.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JOE MANGANIELLO (@joemanganiello)

Njihovi su obožavatelji stoga zaključili kako imaju problema i krenule su glasine da se razvode. Primijetili su i kako joj on više ne lajka niti komentira objave.

Sofia i Joe u braku su od 2015. godine, a upravo su njih već nekoliko puta proglasili najzgodnijim dvojcem holivudske scene.
Ona je od 1991. do 1993. bila je udana za Joea Gonzaleza, s kojim ima sina Manola Gonzalez-Ripollu Vergaru.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - Bloom - 2 Maja Šuput - Bloom - 3 Maja Šuput - 3 +26 Maja Šuput - 2 Celebrity Našu pjevačicu zbog novog detalja na njoj nije lako prepoznati na prvu, ali promjenu je zasjenio badić s velikim otvorom na dekolteu!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Ana Gruica Ana Gruica - 2 Ana Gruica - 1 +22 Ana Gruica i Boran Uglešić Celebrity Vruće fotke jedne od najseksi Splićanki komentirao je i njezin muž, a potrudio se i da mu svi zavide!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene