Dvostruko ubojstvo

NOŽ PRONAĐEN na Simpsonovom starom imanju trebao je biti važan dokaz

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada je davne 1994. godine krvnički smaknuta Nicole Brown Simpson, počeo je slučaj koji do danas nije prestao intrigirati Ameriku, ali i svijet.

Podsjetimo: Za ubojstvo je prvotno optužen njezin bivši suprug, O.J. Simpson, zvijezda američkog nogometa, tadašnji miljenik nacije. U iznimno kontroverznom suđenju, u kojem je sudjelovao i otac slavnih Kardashianki, odvjetnik Robert, Simpson je oslobođen sumnji da je ubio bivšu ženu i njezinog navodnog ljubavnika.

Pogledaj i ovo Nicole Brown Simpson i O.J. Simpson Prošlo je 29 godina Bio je optužen za brutalno ubojstvo svoje žene i njenog prijatelja, a sada je viđen kako neprepoznatljiv tetura ulicama

Radnik koji je radio na rušenju kuće pronašao je nož koji je odmah predao policajcu. Iz nekog razloga, policajac je nož zadržao i odnio svojoj kući gdje se godinama nalazio. Tek nedavno, otada je otišao u mirovinu, povjerio je kolegi policajcu što ima kod kuće, a ovaj ga je odmah natjerao da da policiji preda nož.

Iako su se polagale velike nade u DNA analizu noža, slučaj se sada ponovno nalazi u 'slijepoj' ulici. 'TMZ' doznaje da pronađeni noš nema nikakve veze sa slučajem dvostrukog ubojstva. Policija je potvrdila kako je analizom nije pronađen nikakav dokaz koji bi nož povezao sa slučajem.

Slučaj ostaje otvoren.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene