"Slatka mala zabava"

U obitelji Kovačić ipak je bilo razloga za slavlje unatoč porazu naše reprezentacije: "Na njegovom najdražem mjestu"

Mateo i Izabel Kovačić Mateo i Izabel Kovačić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić - sin Ivan Izabela Kovačić - 1 Izabela Kovačić - 2 Izabel Kovačić na Instagramu - 1 Dom Matea i Izabel Kovačić Dom Matea i Izabel Kovačić Dom Matea i Izabel Kovačić Izabela Kovačić - 3 Izabela Kovačić - 4 Mateo i Izabel Kovačić - 4 +19 Mateo i Izabel Kovačić - 5 Galerija

Izabel Kovačić na Instagramu je otkrila da njihov sin Ivan slavi treći rođendan, a sve je bilo ukrašeno detaljima malenih slonića.

Supruga našeg nogometaša Matea Kovačića, Izabel, objavila je niz čestitki koje su pristizale od bliske rodbine i prijatelja povodom trećeg rođendana njihovog sina, a pohvalila se i detaljima sa zabave. 

"Ivanova slatka mala rođendanska zabava na njegovom najdražem mjestu - parku naravno", napisala je na fotografiju gdje Ivan pozira sa tortom.

Oko njega su visili u zraku baloni u obliku slona, a u sredini je stajao srebrni broj 3.

Imao je čak tri torte, a sve su bile različitih okusa: voćna, cheescake i čokoladna.

Na tanjurima i čašama također se nalazio lik slonića. Ivan je na sebi imao crno-bijeli kompletić s kratkim rukavima.

Dok je maleni slavio rođendan, Mateo je igrao utakmicu u Osijeku gdje se Hrvatska suočila sa Turskom i izgubila.

Podsjetimo, Mateo i Izabel Kovačić u sretnom su braku od 2017. godine. Vjenčali su se u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, u kojoj su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a on bio ministrant.

U listopadu 2020. godine dobili su sina Ivana, kojem je krsni kum bio Luka Modrić.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Stan Jovane Jeremić - 1 Stan Jovane Jeremić - 3 Stan Jovane Jeremić - 2 Stan Jovane Jeremić - 4 +14 Jovana Jeremić Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda luksuzni stan kontroverzne srpske voditeljice, posebno se ističe nesvakidašnji detalj iznad kreveta: "Sve sam sama zaradila!"

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ema Gračan - 1 Ema Gračan - 1 Ema Gračan Danijela i Ema Gračan - 3 +24 Danijela i Ema Gračan - 4 Celebrity Kći Hrvatice koja je proglašena najljepšom na svijetu uhvaćena na tribinama u Osijeku, odmah je bila zamijećena!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene