Poseban dan

Lijepa supruga Frane Lasića podijelila dio slavljeničke atmosfere iz njihova doma, vidi se da je pazila na baš svaki detalj

Milena Lasić Milena Lasić Milena Lasić/Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Milena Lasić - 2 Milena Lasić Milena Lasić - 1 Milena Lasić Frano i Milena Lasić Frano i Milena Lasić - 2 Frano i Milena Lasić - 1 Frano i Milena Lasić - 3 Frano i Milena Lasić - 1 Frano Lasić - 5 +9 Frano Lasić - 3 Galerija

Milena Lasić podijelila je dio slavljeničke atmosfere s rođendana sina Nikolasa, kojeg je dobila s Franom Lasićem.

Legendarni glumac Frano Lasić i njegova supruga Milena ovih dana imaju poseban razlog za slavlje jer njihov sin Nikolas slavi drugi rođendan.

Pogledaj i ovo Frano i Milena Lasić Dugo ih nije bilo Frano Lasić nije se odvajao od 32 godine mlađe supruge, a ona je u haljini s prorezom sve bacila u drugi plan

U stanu vlada slavljeničko raspoloženje, a ponosna mama objavila je na svojem profilu na Instagramu video u kojem je pokazala kako su uredili stan sinu u čast i pohvalila se da je za ukrase i tortu ona sama zaslužna.

"Sine, sretan ti rođendan! Torta i dekoracija by Milena Lasić. Zadovoljstvo je pripremati dekoraciju i iznenađenja za svoje najdraže! Nijedna naručena torta me ne bi ovako radovala kao ova koju sam radila i smišljala, a mislim da se na taj način i kod djece usadi jedan lijep odnos prema životnim radostima! Nije sve u novcu, mnogo je u ljubavi i trudu", napisala je uz video i u komentaru Milena, a zaredale su se i brojne lijepe želje i čestitke njezinih pratitelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milena Lasić (@milena.lasic)

67-godišnji Frano i 35-godišnja Milena u javnosti se ne pojavljuju često, a vjenčali su se u svibnju 2015. godine nakon tri godine veze. On se zbog nje preselio u Beograd, a prije dvije godine dobili su sina Nikolasa.

Upravo zbog Milene Frano se vratio i staroj ljubavi - glazbi, a bavi se i humanitarnim radom. Glumac iz braka s Majom Nikšić ima sina Janka, a sa Živom Stupnik dobio je kćer Linu i sina Luku.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Šarić Iva Šarić - 7 Iva Šarić - 5 Iva Šarić - 2 +25 Iva Šarić - 3 Celebrity Zaručnica Brune Petkovića novom fotkom pokazala zašto je zovu jednom od najljepših Hrvatica: "Savršenstvo ovih prostora!"

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Grdić - 1 Aleksandra Grdić - 2 Aleksandra Grdić - 3 Aleksandra Grdić - 4 +16 Aleksandra Grdić - 5 Nekad i sad Nezaboravno izdanje naše bivše misice u kojem je zamalo pokazala previše! Nekad je bila glavna partijanerica, a danas se skriva od javnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene