Koliko emocija!

Seve pokazala kamo je odvela sina za rođendan, a pohvalila se i da je povela sebi najdražeg muškarca

Severina i Tomica Petrović - 1 Severina i Tomica Petrović - 1 Severina/Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Tomica Petrović - 4 Severina i Tomica Petrović - 3 Severina i Tomica Petrović - 2 Severina i Tomica Petrović - 1 Severina - 9 Severina - 7 Severina - 6 Severina - 5 Severina i Tomica Petrović Severina +16 Severina - 10 Galerija

Severina je na svom profilu na Instagramu objavila video sa sinom Aleksandrom i menadžerom Tomicom Petrovićem, koji također slavi rođendan, baš kao i njezin jedinac.

Severina danas ima poseban razlog za slavlje, njezin sin Aleksandar navršio je 11 godina, a dodatni razlog za veselje je i rođendan njezina menadžera Tomice Petrovića.

Pogledaj i ovo Severina u Zadru - 24 U punom jeku! Severina nastavlja dvoransku turneju u još dva grada, na redu su Čakovec i Slavonski Brod!

Severina je na svom profilu na Instagramu objavila video i otkrila da svi zajedno slave na egzotičnoj lokaciji, točnije na Maldivima, koje obožava i koje je već bila posjetila, a dio slavljeničke atmosfere podijelila je sa svojim obožavateljima.

"Sretni rođendani mojim najdražim muškarcima", napisala je Severina uz video, a uz to je u priči na profilu podijelila snimku palminih grana na predivnoj lokaciji.

Video s proslave pogledajte OVDJE.

Severina je sinu čestitala rođendan nekoliko sati ranije na svojem profilu, a uslijedila je lavina čestitki Aleksandru.

"Sretan rođendan mom anđelu, mojoj najvećoj ljubavi, mom sinu. Sve što imam to si ti..." napisala je emotivna pjevačica.

Severina je sina dobila 2012. godine s bivšim partnerom Milanom Popovićem, s kojim vodi dugotrajnu borbu oko skrbništva.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Vera Wang - 1 Vera Wang - 2 Vera Wang - 4 Vera Wang - 3 +19 Vera Wang - 7 Nekad i sad Rijetki vjeruju da ima 73 godine i čude se njenoj mladolikosti, ali sada je pokazala kako stvarno izgleda!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 u Domu sportova - 6 +27 Let 3 u Domu sportova Zanimljivosti Let 3 posvađao obožavatelje Eurosonga zbog jedne stvari, evo u što su neki uvjereni: "To su Hrvati koji vole svoju zemlju"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene