Omiljen u svojoj zemlji

Kada žene spaze njegovu naočitu pojavu teško mu odolijevaju, ali njegovo srce je davno zauzela kolegica

Serhat Teoman Serhat Teoman Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Serhat Teoman Serhat Teoman Serhat Teoman i Mehmet Emin Guney +0 Merve Cagiran i Serhat Teoman Galerija

Serhat Teoman jedna je od zvijezda serije "Dijete" koju pratimo u programu Nove TV.

Turski glumac Serhat Teoman jedan od je tamošnjih nauspješnijih glumaca, a uz to nosi i titulu jednog od najzgodnijih i najprivlačnijih muškaraca. Od danas ga gledamo u seriji Nove TV "Dijete", u kojoj glumi Alija Kemala, pravog salonskog muškarca. Ali Kemal je rano sazreo jer je njegov otac napustio.

Pogledaj i ovo Ismail Hacioglu - 2 Naočita pojava Sin je bivšeg slavnog nogometaša ali za životni je poziv ipak odabrao glumu i nije požalio

Domaća je publika ovog 37-godišnjeg televizijskog, kazališnog i filmskog glumca imala prilike upoznati u seriji "Draguljareva kći" u kojoj je svojom naočitom pojavom osvojio srca mnogobrojnih obožavateljica.

No na njihovu nažalost, Serhatovo je srce osvojila kolegica, također glumica Leyla Feray. Par je zajedno gotovo šest godina i zajedno su provodili vrijeme u samoizolaciji zbog koronavirusa, a zajedničke fotografije dijelili su putem društvenih mreža. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Serhat Teoman (@serhatteoman) on

Serhat je rođen 1983. godine u Dijarbakiru. Djetinjstvo je proveo u različitim gradovima, nakon Bartina i Kajserija došao je u Izmir i ondje završio više razrede osnovne škole. Pohađao je Industrijsku strukovnu gimnaziju Budža. Ondje se pridružio kazališnoj skupini i dvije godine sudjelovao u kazališnim turnejama. Na Sveučilištu 9. rujna u Izmiru, diplomirao je glumu na Odsjeku za scenske umjetnosti, a poslijediplomski studij završio je na Odsjeku za kazalište Sveučilišta Mimar Sinan.

Prva serija u kojoj se pojavio pred kamerama bila je "Prostrijelna rana", a  nakon poslijediplomskog studija iz Izmira preselio u Istanbul, gdje je s Bugrom Gulsojem, Fatihom Sonmezom i Emreom Erkanom osnovao Kazališnu kutiju i glumio u kazališnim predstavama. S Bugrom Gulsojem osnovao je GET Produkciju i pobliže se bavio filmom i kazalištem, 2006. godine glumio je u seriji "Moja lažljiva draga". 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) +1 Prijatelji (Foto: IMDB) Celebrity Baš je teško ovo gledati: Svaka nova fotka najdražeg Chandlera dodatno zabrinjava – uhvaćen kako jedva hoda i teško diše

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene