Kakvo iznenađenje!

Prije Brene, Prijović se na koncertu pridružila velika srpska zvijezda za koju se prošle godine u Areni tražila karta više!

Aleksandra Prijović, Saša Matić Aleksandra Prijović, Saša Matić Ranko Šuvar/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović, Saša Matić Aleksandra Prijović, Saša Matić Aleksandra Prijović, Saša Matić Aleksandra Prijović, Saša Matić Aleksandra Prijović, Saša Matić Aleksandra Prijović, Saša Matić Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 3 Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 4 Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 6 Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 5 +20 Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 7 Galerija

Aleksandri Prijović se na četvrtom koncertu u Areni Zagreb pridružio Saša Matić.

Regionalna megazvijezda Aleksandra Prijović četvrti dan zaredom napunila je Arenu Zagreb, a i ovaj koncert započela je pjesmom "Za nas kasno je"

"Ovo je za mene jako veliki uspjeh i jako sam ponosna i sretna. Bez vas ovo ne bi bilo moguće. Želim da uživamo večeras i da ovo bude nezaboravno", poručila je publici koja je od samog početka koncerta bila u deliriju.

No posebno oduševljenje izazvao je Aleksandrin prvi gost iznenađenja, pjevač Saša Matić, koji je prošle godine i sam rasprodao dvije Arene Zagreb, a tražila se i karta više.

Sašu je publika dočekala vriskom. S Aleksandrom je prvo izveo njihov duet "Ko si ti", a nakon toga je izveo i pjesme "Idemo Anđele" i "Lagala je grade", koje je publika s njim pjevala uglas.

"Sljedeći put kad budeš pjevala, želim ti deset ovakvih Arena", rekao je Matić Aleksandri, a ona se prisjetila kako je u sedmom mjesecu trudnoće nastupala sa Sašom. "Nikada vam to neću zaboraviti", poručila mu je.

Poznato je i da će gošća na četvrtom koncertu Prijovićke biti Lepa Brena.

"Večeras ću podržati Aleksandru u Areni. Nadam se da se neću rasplakati", kazala je legendarna pjevačica za 24 sata.

Brena je na Instagramu najavila i svoj koncert u Areni Zagreb 6. prosinca 2024.

Aleksandri su se na dosadašnja tri koncerta pridružili Aco Pejović, Željko Samardžić, Dejan Kostić, Milica Todorović, Bojan Vasković, MC Stojan i Tea Tairović, a šuška se da bi joj na jednom od dva preostala koncerta gošća mogla biti i Jelena Rozga.

Prijović je nagađanja o Rozgi komentirala nakon prvog koncerta.

"Njenu podršku imam, a hoće li biti gost na koncertima u Zagrebu, ne bi otkrivala to", rekla je na konferenciji za medije.

Aleksandra Prijović rasprodala je čak pet Arena Zagreb, a zadnji koncert u nizu održat će u srijedu.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 26 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 27 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 28 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb +27 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Zanimljivosti Evo što je Prijović izvela na trećem koncertu u Areni, nije više mogla izdržati: "Ja se ispričavam, nadam se da mi ne zamjerate"

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik na Instagramu (Foto: Dnevnik.hr) Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce Danijela, Ella i Dean Dvornik +31 Ella Dvornik - 2 Zanimljivosti Ella Dvornik i Charles Pearce snimljeni su pred sudom u Puli, pojavili su se u pratnji odvjetnika, a izrazi njihova lica sve govore!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene