Ostvarila neviđeno

Aleksandra Prijović ispisuje povijest: Održala je tri od pet koncerata u Areni, a otpjevala je i neke domaće pjesme koje su sve jako dirnule

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 5 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 28 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 27 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 25 +19 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 24 Galerija

Aleksandra Prijović ostvarila je ono što nitko dosad nije. Održala je tri od pet rasprodanih koncerata u zagrebačkoj Areni. Od prve do zadnje pjesme publika je s njom otpjevala svaki stih, a posebno ih je oduševila izbedbama nekih hrvatskih pjesama. Tko joj se sve pridružio od gostiju, a čiji je dolazak dirnuo prisutne u idućim minutama donosi Dijana Kardum u prilogu IN Magazina.

"Mislim da nikada neću biti svjesna. Ovo je zaista veliki uspjeh i ja sam jako ponosna na cijeli moj tim i uvijek kažem ovo sve ne bi bilo moguće bez moje publike", poručila je uzbuđeno Aleksandra Prijović.

A publika ju je itekako nagradila. U tri dana gotovo 60 tisuća ljudi pjevalo je s njom uglas. Jer čim je izašla na pozornici u dvorani je zavladala neviđena atmosfera.

"Mi danas slušamo sve, slušamo hrvatsko, slušamo srpsko. Bili smo prošli vikend na Doris, došli smo ovaj vikend na Aleksandru, mi volimo sve i mislimo da mladi danas slušaju sve", izjavila je obožavateljica Laura.

"Ja i ekipa smo se dogovorili, dugo iščekujemo ovaj koncert, stvarno volimo Aleksandru, njezine pjesme, pjevam ih danju, pjevam ih noću. Žena je fenomenalna, to je za mlade ljude jako dobra stvar", dodao je obožavatelj Dario.

Pjevačica je svojim obožavateljima pripremila noć za pamćenje. A ni ona sama u jednom trenutku nije mogla suspregnuti suze.

"Počeli su nekako i da se šale kad je to plakanje u pitanju, ali kao što sam rekla i publici. I vama i njima i svima želim da plaču od sreće kao što sam ja večeras plakala. To su neke lijepe emocije i kad ostvariš nešto o čemu si maštao i kada publika ovako pjeva svaku pjesmu nemoguće je ne zaplakati", pojasnila je Aleksandra.

"Maštala je i o tome da zapjeva uz bok nekim od najvećih imena regionalne scene. Tako su joj se u prva tri dana pridružili Aco Pejović, Željko Samardžić, Milica Todorović te mnogi drugi.

"Meni je jako drago i velika je to čast, kada netko čiji rad poštuješ, kada voliš nečiju muziku da te dođe podržati. Ja sam imala tu sreću. Tko god da izađe u tom trenutku od mojih kolega, ja se pogubim gledam i mislim ustvari u sebi je li ovo moguće", priznala je.

Posebno je emotivno bilo i kad joj se na pozornici pridružio četverogodišnji sin Aleksandar.

"Bilo ga je strah kada je vidio vatre, bio je na dosta koncerata u međuvremenu i večeras kada sam se presvlačila, došao je do mene i rekao mama ja sam spreman da izađem na binu. On je svo vrijeme sjedio i čekao da ja završim drugi blok i čekao da izađe. Tako da sam ja njemu ispunila želju, u Sarajevu je bila slična situacija, ali je rekao ja večeras izlazim", otkrila je Aleksandra.

Uz nju su bili i članovi obitelji, a osim mame i tete vidjeti su je došli i djed i baka koja je sve i snimila.

"Moja baka je in baka, ona ima Instagram, facebook, tako da ne čudi me", zaključila je.

Aleksandra koja je djetinjstvo provela u Hrvatskoj otpjevala je i neke domaće pjesme od Parnog Valjka i Tajči. A mnogi iščekuju i da će je doći podržati Jelena Rozga.

"Kada je Jelena u pitanju, želim da kažem da ja Jelenu mnogo volim, mnogo poštujem, ona je moja prijateljica, o njenoj karijeri nema potrebe ni da pričam. Svakako da Jeleninu podršku imam, a hoće li biti gost ne bih opet htjela da otkrivam", izjavila je zagonetno Aleksandra.

Aleksandru Prijović očekuju još dva koncerta. Prvi je na rasporedu večeras, a drugi u srijedu čime će zaključiti priču kojom je ispisala povijest. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 8 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 4 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 5 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 2 +25 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 5 Celebrity Lepa Brena potvrdila da će se pridružiti Aleksandri Prijović u Areni Zagreb, evo i kada: "Nadam se da se neću rasplakati"

  1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Mišura Sandrić Antonija Mišura Sandrić Antonija Mišura Sandrić In Magazin: Antonija Mišura Sandrić - 3 +23 In Magazin: Antonija Mišura Sandrić - 6 Celebrity Jedna od najljepših hrvatskih sportašica snimljena u preslatkim trenucima sa svojom mini kopijom, čak su se i jednako obukle!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene