zgodna bila i ostala!

Ovu našu bivšu misicu rijetko viđamo, a sada je pažnju privukla šetajući špicom bez jednog modnog dodatka

Sarah Ćosić - 2 Sarah Ćosić - 2 Josip Moler 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Ćosić - 1 Sarah Ćosić - 3 Sarah Ćosić u Zagrebu (Foto: PR) Sarah Ćosić 2009. Sarah Ćosić Arijana Podgajski i Sarah Ćosić Bivše missice Mia Rkman i Sarah Ćosić Sarah Ćosić Sarah Ćosić Sarah Ćosić +1 Sarah Ćosić Galerija

Sarah Ćosić odlučila je vikend provesti na zagrebačkoj špici pa se prošetala u ležernom outfitu koji je svejedno privukao pažnju.

Bivša Miss Universe Hrvatske Sarah Ćosić uhvaćena je tijekom šetnje gradom u širokim svijetlim trapericama s prorezom i smeđim topom.

U prvi plan upale su njezine raskošne grudi, a dalo se primjetiti i kako Sarah nije nosila grudnjak.

Raspuštena kosa i sunčane naočale sjajno su se uklopile u svakidašnji outfit, a oko struka je također privezala traper jaknu.

Fotografi su je uhvatili u trenutku kada je zamišljeno gledala u daljinu i od traper jaknu brisala svoje sunčane naočale.

Mlada djevojka jako rijetko se pojavljuje u javnosti, a zadnji put smo je vidjeli na izboru za Miss Universe u Zagrebu kada je došla podržati Arijanu Podgajski.

Nakon izbora ljepote Sarah prestala pojavljivati u javnosti i predala se poslovnom životu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 6 +25 Lidija Bačić - 3 Celebrity Bombastična figura Lidije Bačić ocrtavala se u tijesnoj haljini, ali sve je još više očarala prednjim dijelom outfita, koji je otkrio sve njezino bogatstvo!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 5 +25 Žanamari Perčić - 1 Celebrity Raskošne grudi mamile su poglede u sićušnom bikiniju, ali svi su nahvalili brutalno isklesano tijelo Žanamari za koje sate i sate provodi u teretani!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene