pokazala adute!

Ovakav prorez u našem Saboru ne viđa se svaki dan, pogledajte hrabro izdanje zastupnice za sjednicu!

Sanja Radolović Sanja Radolović Patrik Macek/Pixsell 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Radolović Sanja Radolović Sanja Radolović Sanja Radolović Sanja Radolović Sanja Radolović Sanja Radolović Sanja Radolović Sanja Radolović Sanja Radolović i Peđa Grbin +10 Sanja Radolović Galerija

Sanja Radolović privukla je pažnju svojom odjevnom kombinacijom za sjednicu Sabora.

Saborska zastupnica SDP-a, 35-godišnja Sanja Radolović, u utorak se na sjednici Sabora pojavila u upečatljivom izdanju.

Nosila je tamno plavi komplet sa strukiranim sakoom i uskom suknjom s prorezom kakav se baš i ne viđa u Saboru. Stajling je upotpunila i elegantnim štiklama u boji kože.

Kako vam se sviđa ova odjevna kombinacija?

Stajling Sanje Radolović za sjednicu Sabora je...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Sanja Radolović doktorirala je ekonomiju. Vodi Pulski SDP, gradska je i županijska vijećnica, a predaje i na pulskome sveučilištu.

"Osim što predajem, vodim i ured za projekte primarno financirane iz EU fondova i znanost, tako da svakako primarno kroz rad saborskih odbora, a nadam se i u javnom političkom prostoru planiram djelovati u tom smjeru", kazala je za Dnevnik Nove Tv 2020. godine, kada je postala zastupnica.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić - 2 Mia Negovetić - 1 Mia Negovetić - 4 Mia Negovetić - 3 +18 Mia Negovetić na Instagramu - 5 Celebrity Naša pjevačica drastično promijenila imidž, ošišala se na fudbalerku, evo kakve su reakcije na tu njezinu veliku promjenu!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Medved - 2 Maja Medved - 1 Maja Medved - 13 Maja Medved - 12 +23 Maja Medved - 11 Celebrity Maja Medved napustila je MasterChef, ali njezina životna priča prava je inspiracija: ''Lagala bih kada bih rekla da...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene