zanosna sandra

Naša sportašica i vlasnica mnogih medalja pozirala je u izdanju u kojem je ne viđamo često, haljina s dubokim izrezom ostavila je mašti na volju!

Sandra Elkasević - 2 Sandra Elkasević - 2 Sandra Elkasević/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Elkasević - 1 Sandra Elkasević - 2 Sandra Elkasević - 4 Sandra Elkasević - 2 Sandra Elkasević - 6 Sandra Elkasević - 4 Sandra Perković i Edis Elkasević Sandra Perković i Edis Elkasević Sandra Perković i Edis Elkasević Sandra Perković - 2 +19 Sandra Perković - 1 Galerija

Sandra Elkasević na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u izazovnoj haljini, a pratitelji u komentarima nisu mogli sakriti oduševljenje njezinim izgledom.

Sandra Elkasević, nekoć Perković, naša je najtrofejnija atletičarka i jedna od najuspješnijih hrvatskih sportašica, koja je pred sam kraj prošle godine uplovila u bračnu luku.

Sada je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira na događaju jednog splitskog restorana. 

Pogledaji ovo Sandra Elkasević Nekad i sad Ova preslatka djevojčica s fotografije odrasla je u ženu kojom se ponosi Hrvatska, prepoznajete li je?

Sandra je oduševila sve prisutne u izazovnoj ružičastoj haljini s dubokim dekolteom, a izrez na donjem dijelu isticao je njezine istrenirane noge. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Elkasević (@discus70queen)

Cijelu modnu kombinaciju upotpunila je crvenim štiklama na vezivanje i torbicom u istoj boji. 

Ocijenite Sandrin outfit.

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

"Luda noć", napisala je Sandra u opisu objave na španjolskom jeziku. 

Pogledaji ovo Sandra Elkasević - 4 Celebrity Matija Vuica podijelila još neviđene fotografije naše proslavljene sportašice u vjenčanici koju je dizajnirala, sve to uz divne riječi!

Pratitelji su za nju imali samo riječi hvale.

"Uvijek hot i sexy", "Prelijepa", "Očaravajuća i predivna", "Lijepa Sandra", nizali su se komentari. 

Podsjećamo, Sandrino je djevojačko prezime Perković, iza njega je ostvarila mnoge sportske uspjehe, ali ljubav je pronašla sa svojim dugogodišnjim trenerom te se nakon udaje preziva Elkasević.

Pogledaji ovo Sandra Elkasević - 2 Celebrity Našu uspješnu sportašicu na dan vjenčanja dočekalo je predivno iznenađenje: ''Najljepše i najslađe!''

Osvojila je dva zlata na Olimpijskim igrama, dvije zlatne medalje na svjetskim prvenstvima, ima šest osvojenih europskih prvenstava i jednako toliko Dijamantnih liga, te brojne druge medalje i priznanja.

Inače, sportašica je još pod dojmom vjenčanja s Edisom Elkasevićem koje se odvilo na Staru godinu i na društvenim mrežama ne prestaje dijeliti fotografije sa svojeg najvažnijeg dana.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 +30 Nives Celzijus - 8 Celebrity Provokativna Nives počastila je pratitelje prizorom u lepršavoj haljinici, i u prirodnom izdanju oduzima dah: "Najbolje što Hrvatska ima..."

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić Hana Huljić - 5 Hana Huljić - 4 +30 Hana Huljić - 3 Celebrity Hana poznaje Grašu otkako je bila djevojčica, često se družila s njim i Danijelom, a evo koga je ljubila prije njega

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene