Mamina podrška

Nakon tragičnog gubitka partnera, miljenici Hollywooda utjehu su pružila djeca, sad je pokazala i sina koji je već veći od nje!

Sandra Bullock - 1 Sandra Bullock - 1 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bullock - 4 Sandra Bullock - 5 Sandra Bullock - 2 Sandra Bullock - 3 Sandra Bullock Jennifer Aniston i Sandra Bullock Sandra Bullock - 4 Sandra Bullock - 3 Sandra Bullock - 2 Sandra Bullock - 1 +20 Sandra Bullock - 3 Galerija

Sandra Bullock viđena je nakon dugo vremena u javnosti, još se oporavlja od smrti partnera.

Jedna od omilenih holivudskih glumica Sandra Bullock proteklih godinu dana prošla je pravi pakao.

U kolovozu 2023., preminuo je njen partner Bryan Randall, a otada se potpuno povukla iz javnosti. Iako se nikad nije voljela previše isticati, teška situacija još ju je više povukla iz javnosti, a posljednji put viđena je u ožujku u društvu Jennifer Aniston.

Ovog puta Sandra je izašla u šetnju u West Hollywoodu sa svojim sinom Louisom Bardom koji je majku već prerastao, a najnovije fotografije možete vidjeti u našoj galeriji.

Bila je odjevena u laganu odjeću, a na paparazze se nije obazirala iako ih je primijetila.

Pogledaji ovo Sandra Bullock Celebrity Nove fotografije jedne od najljepših glumica izazvale su nevjericu, više je ne viđamo često, a paparazzi su je ulovili na njezin 59. rođendan

Inače, sina Louisa posvojila je 2010. godine, a pet godina kasnije posvojila je i kćer Lailu.

Glumici su velika utjeha otkako je ostala bez partnera. Sandra je Bryana upoznala 2015. godine kada je fotografirao rođendan njezina sina, a njihov sudbonosni susret dogodio se pet godina nakon njezina turbulentnog razvoda od Jesseja Jamesa.

Pogledaji ovo Sandra Bullock - 2 Celebrity Miljenica publike prvi put u javnosti nakon tragičnog gubitka, evo tko joj pruža utjehu u najtežem periodu

Posljednji su put skupa u javnosti viđeni u srpnju 2020. godine, kada je glumica uhvaćena kako s obožavanjem gleda ljubav svoga života. Iako su Sandra i Bryan svoju vezu čuvali od očiju javnosti, glumica je 2021. godine ipak ispričala ponešto o njemu, kao i o teškom razvodu kroz koji je prošla.

"Pronašla sam ljubav svog života, imamo dvoje prekrasne djece, to jest troje, tu je i njegova starija kćer. I to je najbolja stvar koja mi se mogla dogoditi", rekla je tada.

No neizlječiva bolest prerano je prekinula njihovu ljubav.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan i Žanamari Renata Lovrinčević Buljan i Žanamari Renata Lovrinčević Buljan - 12 Renata Lovrinčević Buljan - 11 +29 Renata Lovrinčević Buljan - 9 Celebrity Mama mladog hajdukovca objavila je fotke s razuzdane proslave rođendana, s njom se zabavljala i još jedna poznata Hrvatica za kojom mnogi uzdišu

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Depardieu - 6 Gerard Depardieu - 5 Gerard Depardieu - 2 Gerard Depardieu - 3 +6 Gerard Depardieu - 1 Celebrity Nekad omiljeni glumac priveden je zbog gnjusnih optužbi, brojka njegovih navodnih žrtva samo se povećava!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene