''ikona!''

Nova fotografija Salme Hayek u badiću ima gotovo pola milijuna lajkova na Instagramu: ''Kako možeš biti tako zgodna?''

Salma Hayek - 1 Salma Hayek - 1 Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 2 Salma Hayek sa suprugom - 1 Salma Hayek i Valentina Pinault - 4 Salma Hayek i Valentina Pinault - 1 Salma Hayek, Valentina Paloma Pinault - 5 +22 Salma Hayek, Valentina Paloma Pinault - 6 Galerija

Salma Hayek ponovno je za društvene mreže pozirala u kupaćem kostimu, a otkrila je i tko je bio fotograf koji je uhvatio te prizore.

Slavna glumica Salma Hayek ponovno je raspametila svoje pratitelje novom fotografijom u kupaćem kostimu, a ovog puta pozirala je u crnom kupaćem kostimu u plićaku tijekom zalaska sunca.

Na te prizore nitko nije ostao ravnodušan, a glumica je u opisu otkrila tko je bio njezin fotograf.

''Uvijek pomaže imati fotografa u obitelji'', napisala je te navela svoju kćer Valentinu Pinault.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

 

Pogledaji ovo Salma Hayek Celebrity Neizbježni dekolte na koji se čekalo: Salma Hayek ni ovaj put nije razočarala, a poglede je mamila i njezina lijepa nasljednica!

''Kako možeš biti tako zgodna?'', ''Uvijek pomaže vidjeti to tijelo'', ''Uvijek pomaže biti fotogeničan i savršen'', ''Ikona'', pisali su joj obožavatelji u komentarima.

Fotografija je prikupila gotovo pola milijuna lajkova na Instagramu. 

Kćer Valentinu dobila je sa suprugom biznismenom Francois-Henrijem Pinaultom, a nedavno su slavili i 15. godišnjicu braka.

Pogledaji ovo Salma Hayek - 1 Celebrity Fotografija na kojoj je zaskočila supruga ostala je u sjeni raskošnih oblina ove glumice kojoj godine ne mogu baš ništa!

Salma svojom pojavom mami uzdahe te opravdano slovi za jednu od najseksi glumica u Hollywoodu, a nedavno se prisjetila i kako je izgledala u mladim danima te objavila fotografije na kojima je pozirala potpuno gola.

Pogledaji ovo Salma Hayek Nekad i sad Salma Hayek kao od majke rođena: Pohvalila se fotografijama na kojima se gola valja po krevetu!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Maria Marković - 3 Ana Maria Marković - 7 Ana Maria Marković - 5 Ana Maria Marković - 2 +27 Ana Maria Marković - 1 Celebrity Najzgodnija hrvatska nogometašica njemačke navijače očarala je ljepotom, itekako je očito zašto su svi pogledi bili uprti u nju!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Renee Taylor kao Sylvia Fine - 6 Renee Taylor kao Sylvia Fine - 4 Renee Taylor - 6 Renee Taylor - 4 +22 Renee Taylor - 2 Nekad i sad Sjećate se mame najpoznatije dadilje na svijetu? Od posljednje epizode serije prošlo je 25 godina, a evo čemu je ova glumica vjerna i dan danas!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene