Zaprosio ju u 93. godini

Moćni milijarder za prsten šeste zaručnice itekako se isprsio, rusku znanstvenicu bilo je teško zadiviti dijamantom manjim od ovog!

Rupert Murdoch i Ann-Lesley Smith - 1 Rupert Murdoch i Ann-Lesley Smith - 1 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Elena Žukova Rubert Murdoch i Elena Žukova - 5 Rubert Murdoch i Elena Žukova - 8 Rubert Murdoch i Elena Žukova - 7 Rubert Murdoch i Elena Žukova - 6 Rubert Murdoch i Elena Žukova - 9 Rubert Murdoch i Elena Žukova - 4 Rubert Murdoch i Elena Žukova - 3 Rubert Murdoch i Elena Žukova - 2 Rubert Murdoch i Elena Žukova - 1 +21 Rupert Murdoch Galerija

Rupert Murdoch i njegova nova zaručnica Elena Žukova uhvaćeni su u šetnji, a najveću pažnju privukao je njezin veliki dijamantski prsten.

Manje od godinu dana nakon što je otkazao svoje posljednje vjenčanje, bivši predsjednik Foxa, 92-godišnji milijarder Rupert Murdoch zaprosio je novu partnericu s kojom je prije nekoliko mjeseci započeo ljubavnu vezu.

Sada je par uhvaćen u šetnji sa psom, a dijamantni prsten na ruci Elene Žukove privukao je najveću pažnju zbog njegove veličine.

Pogledaji ovo Rupert Murdoch Celebrity Tko je šesta zaručnica medijskog mogula koju je upoznao preko bivše? Usko je povezana s moćnim ruskim oligarhom

Buduća Rupertova supruga, 67-godišnja molekularna biologinja Elena očito je od njega već dobila zaručnički prsten, a dijamant je gotovo veći od njezina prsta.

Američkom milijarderu i medijskom mogulu ovo će biti peto vjenčanje, koje sprema u 93. godini života, a Murdoch je obećao da će to doista biti njegova posljednja svadba.

Ovo je drugi put da je Murdoch zaručen u godinu dana te se već govori kako će se vjenčanje održati na Murdochovu kalifornijskom imanju Moraga, gdje posjeduje i vinograd.

Pogledaji ovo Rupert Murdoch - 1 Celebrity Medijski mogul prije nekoliko mjeseci raskinuo je zaruke, a sada već ima novu partnericu koju je upoznao preko bivše supruge!

Prošlog je ožujka objavio da će se oženiti s Ann Lesley Smith, no vjenčanje je otkazano samo nekoliko tjedana kasnije.

Mislite li da će Elena doista Rupertu biti posljednja supruga?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Murdoch i Žukova navodno su počeli izlaziti prošlog ljeta, tek što je raskinuo zaruke s bivšom. Žukova je poznata kao majka rusko-američke kolekcionarke umjetnina Daše Žukove, bivše supruge ruskog oligarha Romana Abramoviča.

Pogledaji ovo Ruport Murdoch i Ann-Lesley Smith Celebrity Slavni milijarder u 93. godini raskinuo zaruke sa ženom za koju je tvrdio da će mu biti zadnja, poznat je i razlog!

Inače, Iz prijašnjih brakova Murdoch ima šestero djece: kćer Prudence MacLeod s prvom suprugom Patriciom Booker, kćer Elisabeth te sinove Lachlana i Jamesa s drugom suprugom Annom Mann te kćeri Grace i Chloe s trećom suprugom Wendi Deng.

Murdoch i njegova četvrta supruga, bivši supermodel Jerry Hall, nisu dobili djecu tijekom šestogodišnjeg braka.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Mladenović - 16 Aleksandra Mladenović - 12 Aleksandra Mladenović - 11 Aleksandra Mladenović - 17 +23 Aleksandra Mladenović - 15 Celebrity Folk-pjevačica koju Hrvati obožavaju ozlijeđena je u prometnoj nesreći, objavljene su i fotografije automobila koji je vozila: ''Hvala Bogu da sam živa''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević - 6 +26 Lana Jurčević - 5 Celebrity Lana Jurčević konačno je otkrila ime kćerkice, ona i partner objavili su ga na originalan način!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene