Atraktivna lokacija

Rovinj je spreman za dolazak najvećih holivudskih zvijezda: Gdje će odsjesti i što će jesti?

Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek, Ryan Reynolds (Foto: Instagram) Ryan Reynolds, Salma Hayek, Samuel L. Jackson (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Getty Images) Salma Hayek (Foto: AFP) Blake Lively, Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) +0 Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Instagram) Galerija

Salma Hayek, Samuel L. Jackson i Ryan Reynolds glavni su glumci nastavka uspješnog akcijskog filma "Čuvaj me s leđa" koji sa snimanjem počinje na rovinjskoj rivi.

Rovinj je spreman za dolazak najvećih holivudskih zvijezda.

Pogledaj i ovo Salma Hayek a imala je fobiju! Salma Hayek objavila neviđene fotografije sa svog vjenčanja, trajalo je dva dana, a lokacija je bila kao iz bajke!

Salma Hayek, Samuel L. Jackson i Ryan Reynolds glavni su glumci nastavka uspješnog akcijskog filma "Čuvaj me s leđa" koji sa snimanjem počinje na rovinjskij rivi.

Svi detalji oko njihovih želja i dolaska drže se u strogoj tajnosti. Očekuje se da će boraviti u jednom od tri hotela s pet zvjezdica te da će im se ponuditi isključivo istarske delicije. Grad je bukiran cijeli travanj. U Rovinju se ovom filmskom spektaklu, koji će im donijeti besplatnu promociju, itekako vesele.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

"To je promocija za naš turizam, za naš grad. Bolje da dođu u Rovinj nego negdje drugdje, ipak je Rovinj jedno jako lijepo turističko mjesto", ističe rovinjski ugostitelj Ivan Matijević.

"Mogu potvrditi da je Grad obavio sve potrebno i ponudio pomoć za snimanje. Prema izdanim dozvolama, snimanje bi trebalo započeti već početkom travnja i potrajati mjesec dana", izjavio je ranije gradonačelnik Rovinja Marko Paliaga za Glas Istre i dodao kako će za potrebe snimanja biti izgrađen i filmski kamp.

Snimanje bi se 1. svibnja trebalo preseliti u Zagreb, na područje muzeja Mimare i školskog igrališta u Klaićevoj ulici, no to još nije službeno potvrđeno. Kako ekskluzivno doznaje Jutarnji list, pregovori su odmakli već daleko, lokacije u Zagrebu su dogovorene, a samo snimanje po zagrebačkim ulicama trebalo bi trajati do 12. svibnja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Producente je zanimala i lokacija Zapadnog kolodvora, dio kadrova biti će snimljen i u ZET-ovim tramvajima, a spomenute lokacije neće se snimati tek zbog kadrova, već će biti kulise za spektakularne akcijske scene po kojima je poznat prvi nastavak filma.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Balen (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Alen Balen (Foto: Dnevnik.hr) +0 Alen Balen (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Celebrity Tuga na Mirogoju: Od Alena Balena oprostila se neutješna obitelj, prijatelji i brojni kolege

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene