"Baš poput tate..."

Ronaldova Georgina u teretani ponosno istaknula omiljeni adut, a na treningu je imala i baš posebno društvo

Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Foto: Georgina Rodriguez/Instagram

Georgina Rodriguez pokazala je svoje izbrušene obline dok je s kćeri vježbala u teretani.

Georgina Rodriguez, inače partnerica Cristiana Ronalda, još jednom je pokazala svoju predanost zdravoj rutini vježbanja, a njezinim stopama već je, čini se, krenula i 6-godišnja kći Eva Maria

30-godišnja španjolska bomba pokazala je svoju nevjerojatno zategnutu tjelesnu građu u sportskim kratkim hlačama boje jagode u kombinaciji s crnim sportskim grudnjakom.

Pogledaji ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 3 Celebrity Osvanuo video Karleuše i Ronaldove Georgine: Vodile su kratak razgovor, a kasnije su se zapratile i na Instagramu!

U kratkoj snimci bumeranga, Georgina pomaže Evi izvesti čučanj sa smith spravom.

"Mamina omiljena", napisala je influencerica.

Čini se da je lijepa Georgina imala naporan dan u teretani sa svojom djecom, jer je prije toga podijelila još jednu snimku na kojoj Evin blizanac Mateo također vježba.

Pogledaji ovo Georgina Rodriguez Naslovnica Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

Maleni je uhvaćen kako pravi hodajuće iskorake s vrećom pijeska, a Georgina je primijetila sličnost s njegovim ocem.

Smatrate li da djeca u toj tobi trebaju vježbati u teretani?

  • Da, s adekvatnim vježbama će steći zdravu naviku i bolji način života.
  • Ne, premladi su za teretanu.
  • Ne znam.

Ukupno glasova:

"Baš poput tate", napisala je. 

Georgina i Ronaldo u vezi su od 2016. godine. Par zajedno ima kćeri Bellu Esmeraldu i Alanu Martinu, koje su njezina biološka djeca, dok su nogometašu surogat-majke rodile još i blizance Evu i Matea te sina Cristiana Juniora. U travnju prije dvije godine nažalost su izgubili sina, koji je preminuo pri porodu.

Pogledaji ovo Georgina Rodriguez Celebrity Ronaldova Georgina ponosno istaknula svoj omiljeni adut, a onda su pale kritike: "Možeš biti puno otmjenija bez toga"

Podsjetimo, Georgina je nedavno prošetala revijom zajedno sa srpskom pjevačicom Jelenom Karleušom, a fotografi su zabilježili i njihov razgovor u backstageu

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 1 +25 Nina Badrić Celebrity Nina Badrić novom fotografijom zbunila pratitelje koji su uočili jedan detalj: "Ma je li to...''

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Popović, Severina i Ana Vučković Ana Vučković, Severina, Vedrana Vasić Severina - 1 Severina +22 Severina Celebrity Severina pokazala svoj zagrebački stan, pri uređivanju luksuzne nekretnine pazila je na svaki detalj, a rado i ugošćuje bliske osobe
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene