Baš su se naljutili!

Slavna Kosovarka objavila video s Đokovićem pa razbjesnila Srbe: "Novak je uvijek gospodin, a ti..."

Rita Ora Rita Ora Rita Ora/Instagram 1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 2 Rita Ora - 3 Rita Ora - 1 Rita Ora - 4 Rita Ora - 4 Rita Ora - 3 Rita Ora - 3 Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 Rita Ora - 2 +28 Rita Ora - 5 Galerija

Rita Ora objavila video s Novakom Đokovićem pa razbjesnila Srbe i njegove brojne obožavatelje.

Slavna pjevačica kosovarskog porijekla Rita Ora razbjesnila je Srbe svojim ponašanjem i to nakon što je na društvenim podijelila video u kojem na naki način ismijava njihova tenisača Novaka Đokovića.

Riječ je o videu koji je Rita objavila na svom profilu na Instagramu, a u kojem se nalazi ispred reklamnog panoa i čeka da se prikaže reklama za njezin novi album. No u jednom se trenutku pojavljuje se lik Novaka Đokovića na što je ona nezadovoljna odmahnula rukom i ponovno se nasmiješila i oraspoložila kada je ugledala ono što je čekala.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli RITA ORA (@ritaora)

To se baš i nije svidjelo Novakovim obožavateljima i sunarodnjacima koji su joj se javili u komentarima.

"Živio Novak i Srbija", "Novak je najbolji, a ti o tome možeš sanjti", "Novak je barem broj jedan uvijek, a tvoji album nikada nisu", "Informacija za tebe damo, Novak je uvijek pravi gospodin", "Novak Đoković je kralj, makni se", "Novak je za tebe Bog", samo su neke od poruka koje je dobila.

Rita je inače rođena u Prištini 1990. godine, a kada joj je bilo samo godinu dana, njezina obitelj preselila se u London zbog, kako je jednom prilikom izjavila, zbog progona nakon raspada Jugoslavije.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica, Arian Vuica i Vuk Vidor Alka i Arian Vuica Arian Vuica i Filip Gežan - 3 Alka Vuica +20 Alka Vuica i Ella Dvornik Nekad i sad Alka Vuica objavila rijetku fotografiju s bivšim partnerom i ocem svog sina Ariana, njihova ljubav nije opstala, ali...

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Goulart i Kevin Trapp - 4 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 2 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 1 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 6 +25 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 5 Celebrity Poznati su po izjavi da vode ljubav čak pet puta dnevno, ali u jednom slučaju ona mu se ne smije ni približiti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene